Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18858
Title: | Розробка технології виготовлення печива біскотті з додаванням грибної сировини (23 ХТД 12885038.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Чапалов, Єгор |
Scientific director: | Демидова, Анастасія Олександрівна Demydova, Anastasiia |
Keywords: | біскотті;ерінгі;грибний порошок;стандарти;нормативно-технічна документація;органолептичні показники;рецептура;харчова цінність |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Чапалов Є. Розробка технології виготовлення печива біскотті з додаванням грибної сировини (23 ХТД 12885038.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. А. О. Демидова; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 79 с., 22 табл., 12 рис. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, проаналізовано особливості ринку кондитерських та борошняних виробів з додаванням їстівних грибів, визначено перспективні шляхи удосконалення таких продуктів; визначено вимоги нормативних документів до показників якості та безпеки печива; досліджено особливості технологічного процесу виготовлення біскотті та розроблено технологічну схему виготовлення продукції з додаванням доступної грибної сировини, обґрунтовано апаратурну схему виробництва; виготовлено зразки такої продукції та проведено аналіз органолептичних показників, біологічної та харчової цінності такої продукції (теоретично, на основі розрахунків); визначено економічну ефективність розробленої технології та розроблено питання з охорони праці. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18858 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chapalov_dyplom_2025.pdf | 523.8 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.