Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18858
Title: Розробка технології виготовлення печива біскотті з додаванням грибної сировини (23 ХТД 12885038.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Чапалов, Єгор
Scientific director: Демидова, Анастасія Олександрівна
Demydova, Anastasiia
Keywords: біскотті;ерінгі;грибний порошок;стандарти;нормативно-технічна документація;органолептичні показники;рецептура;харчова цінність
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Чапалов Є. Розробка технології виготовлення печива біскотті з додаванням грибної сировини (23 ХТД 12885038.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. А. О. Демидова; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 79 с., 22 табл., 12 рис.
Abstract: В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, проаналізовано особливості ринку кондитерських та борошняних виробів з додаванням їстівних грибів, визначено перспективні шляхи удосконалення таких продуктів; визначено вимоги нормативних документів до показників якості та безпеки печива; досліджено особливості технологічного процесу виготовлення біскотті та розроблено технологічну схему виготовлення продукції з додаванням доступної грибної сировини, обґрунтовано апаратурну схему виробництва; виготовлено зразки такої продукції та проведено аналіз органолептичних показників, біологічної та харчової цінності такої продукції (теоретично, на основі розрахунків); визначено економічну ефективність розробленої технології та розроблено питання з охорони праці.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18858
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chapalov_dyplom_2025.pdf523.8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.