Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18857
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГончар, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.advisorHonchar, Yuliia-
dc.contributor.authorЦикало, Юрій Петрович-
dc.date.accessioned2025-04-11T11:20:55Z-
dc.date.available2025-04-11T11:20:55Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЦикало Ю. П. Удосконалення технології йогурту з використанням конопляного борошна (23 ХТД.12719111.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Ю. М. Гончар; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 112 с., 29 табл., 11 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18857-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи було розроблення технології виробництва йогуртів з використанням функціональної рослинної сировини: конопляного борошна і гарбузового пюре, яке дозволяє створити збалансований продукт для спортивного харчування за умов посилених тренувань з метою збереження маси тіла споживача і швидкого відновлення сил. У кваліфікаційній роботі проведено дослідження удосконалення технології виробництва йогурту з використанням конопляного борошна. У першому розділі проаналізовано сучасний ринок йогуртів та визначено основні тенденції в інноваційних рецептурах. Встановлено, що використання конопляного борошна дозволяє підвищити харчову цінність йогурту, зокрема завдяки вмісту рослинних білків, незамінних жирних кислот та мінералів. У другому розділі описано програму досліджень, методику та об'єкти, що були використані для експериментів. Третій розділ узагальнює результати досліджень, які підтверджують покращення органолептичних властивостей йогурту з додаванням конопляного борошна в порівнянні зі стандартними зразками. Четвертий розділ містить принципову технологічну схему виготовлення йогурту з конопляним борошном. У п’ятому розділі проведено економічні розрахунки, які свідчать про прибутковість виробництва таких йогуртів. У шостому розділі запропоновано заходи з охорони праці та цивільного захисту, які забезпечують безпечні умови на виробництві.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectйогуртuk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectконопляне борошноuk
dc.subjectгарбузове пюреuk
dc.titleУдосконалення технології йогурту з використанням конопляного борошна (23 ХТД.12719111.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cykalo_dyplom_2025.pdf452.51 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.