Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18855
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.advisorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorУбийкінь, Ігор-
dc.date.accessioned2025-04-11T11:12:15Z-
dc.date.available2025-04-11T11:12:15Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationУбийкінь І. Удосконалення виготовлення хлібних виробів з додаванням грибної сировини (23ХТД. 12973778.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 71 с., 26 табл., 7 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18855-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження теми виготовлення хлібних виробів з додаванням грибної сировини, а саме «polar bread» з подовженим терміном зберігання.У першому розділі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, проаналізовано особливості розвитку та перспективи ринку хлібобулочних виробів з додаванням їстівних і лікарських грибів, визначено вимоги нормативних документів до показників якості та безпеки хліба з додаванням біоактивних компонентів, отриманих з грибної сировини. Другий розділ містить програму та методику проведених досліджень технологічного процесу виготовлення «polar bread» з додаванням грибів гливи звичайної. У третьому розділі наведені результати теоретичного вивчення питаньз апровадження технології «polar bread» в Україні та органолептичної оцінки виготовлених зразків. Четвертий розділ розглядає удосконалену схему виробництва та апаратурну комплектацію лінії з виробництва «polar bread» з додаванням грибної сировини. У пятому розділі наведено економічні аспекти впровадження технології «polar bread», а шостий містить аналіз питань охорони праці на проєктному виробництві.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectхлібобулочні виробиuk
dc.subjectстандартиuk
dc.subjectглива звичайнаuk
dc.subject“polar bread”uk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectрецептураuk
dc.subjectенергетична цінністьuk
dc.titleУдосконалення виготовлення хлібних виробів з додаванням грибної сировини (23ХТД. 12973778.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ubykin_dyplom_2025.pdf461.93 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.