Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18855
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.advisor | Priss, Olesia | - |
dc.contributor.author | Убийкінь, Ігор | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T11:12:15Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T11:12:15Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Убийкінь І. Удосконалення виготовлення хлібних виробів з додаванням грибної сировини (23ХТД. 12973778.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 71 с., 26 табл., 7 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18855 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження теми виготовлення хлібних виробів з додаванням грибної сировини, а саме «polar bread» з подовженим терміном зберігання.У першому розділі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, проаналізовано особливості розвитку та перспективи ринку хлібобулочних виробів з додаванням їстівних і лікарських грибів, визначено вимоги нормативних документів до показників якості та безпеки хліба з додаванням біоактивних компонентів, отриманих з грибної сировини. Другий розділ містить програму та методику проведених досліджень технологічного процесу виготовлення «polar bread» з додаванням грибів гливи звичайної. У третьому розділі наведені результати теоретичного вивчення питаньз апровадження технології «polar bread» в Україні та органолептичної оцінки виготовлених зразків. Четвертий розділ розглядає удосконалену схему виробництва та апаратурну комплектацію лінії з виробництва «polar bread» з додаванням грибної сировини. У пятому розділі наведено економічні аспекти впровадження технології «polar bread», а шостий містить аналіз питань охорони праці на проєктному виробництві. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | стандарти | uk |
dc.subject | глива звичайна | uk |
dc.subject | “polar bread” | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.subject | рецептура | uk |
dc.subject | енергетична цінність | uk |
dc.title | Удосконалення виготовлення хлібних виробів з додаванням грибної сировини (23ХТД. 12973778.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ubykin_dyplom_2025.pdf | 461.93 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.