Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18854
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Danchenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Тригуб, Назарій | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T11:07:56Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T11:07:56Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Тригуб Н. Є. Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23ХТД 12877854.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 85 с., 14 табл., 3 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18854 | - |
dc.description.abstract | У вступі розкрита актуальність теми, сформульовані мета і завдання дослідження. Проведено огляд науково-технічної літератури щодо сучасних методів низькотемпературного зберігання м’яса, аналіз механізмів псування м’яса, а також інноваційних підходів до його збереження. В роботі наведено схему дослідів, охарактеризовано об’єкти, матеріали досліджень та методику лабораторних аналізів.У третьому розділі виконано дослідження впливу температурних режимів і способів пакування на якість м’яса, проведено порівняльний аналіз хімічного складу продукту до та після зберігання. Розроблено оптимальні рекомендації щодо низькотемпературного зберігання м’яса.Технологічна частина роботи включає розробку принципової технологічної схеми зберігання, опис апаратурного забезпечення, впровадження інноваційних підходів для покращення процесу зберігання. У п’ятому розділі проаналізовано економічні показники удосконаленої технології.У розділі з охорони праці висвітлено заходи для забезпечення безпеки під час роботи з обладнанням та план дій у разі надзвичайних ситуацій. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | низькотемпературне зберігання | uk |
dc.subject | якість м’яса | uk |
dc.subject | пакування | uk |
dc.subject | інноваційні технології | uk |
dc.subject | економічна ефективність | uk |
dc.title | Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23ХТД 12877854.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Trygub_dyplom_2025.pdf | 489.82 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.