Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18854
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.advisorDanchenko, Olena-
dc.contributor.authorТригуб, Назарій-
dc.date.accessioned2025-04-11T11:07:56Z-
dc.date.available2025-04-11T11:07:56Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТригуб Н. Є. Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23ХТД 12877854.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 85 с., 14 табл., 3 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18854-
dc.description.abstractУ вступі розкрита актуальність теми, сформульовані мета і завдання дослідження. Проведено огляд науково-технічної літератури щодо сучасних методів низькотемпературного зберігання м’яса, аналіз механізмів псування м’яса, а також інноваційних підходів до його збереження. В роботі наведено схему дослідів, охарактеризовано об’єкти, матеріали досліджень та методику лабораторних аналізів.У третьому розділі виконано дослідження впливу температурних режимів і способів пакування на якість м’яса, проведено порівняльний аналіз хімічного складу продукту до та після зберігання. Розроблено оптимальні рекомендації щодо низькотемпературного зберігання м’яса.Технологічна частина роботи включає розробку принципової технологічної схеми зберігання, опис апаратурного забезпечення, впровадження інноваційних підходів для покращення процесу зберігання. У п’ятому розділі проаналізовано економічні показники удосконаленої технології.У розділі з охорони праці висвітлено заходи для забезпечення безпеки під час роботи з обладнанням та план дій у разі надзвичайних ситуацій.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectнизькотемпературне зберіганняuk
dc.subjectякість м’ясаuk
dc.subjectпакуванняuk
dc.subjectінноваційні технологіїuk
dc.subjectекономічна ефективністьuk
dc.titleУдосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23ХТД 12877854.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Trygub_dyplom_2025.pdf489.82 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.