Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18853
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.advisorDanchenko, Olena-
dc.contributor.authorТебенко, Олег-
dc.date.accessioned2025-04-11T11:04:08Z-
dc.date.available2025-04-11T11:04:08Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТебенко О. А. Удосконалення технології виробництва соку сливового замороженого (23 ХТК.12946145.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 71 с., 8 табл., 3 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18853-
dc.description.abstractУ вступі наведена актуальність теми, визначені мета та завдання наукової роботи. Виконаний огляд літератури за темою досліджень. Наведений асортимент соків, які виробляються нашою промисловістю. Охарактеризована сировина для виробництва, наданий біохімічний склад та опис сортів сливи. В роботі складена програма, схема, об’єкти та матеріалидосліджень, методика проведення досліджень. В третьому розділі виконані узагальнення виконаних досліджень.Описана технологія виробництва соку сливового замороженого. Наведені показники економічної ефективності виробництва запропонованої технології.Описана охорона праці в надзвичайних ситуаціях.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectсливаuk
dc.subjectсікuk
dc.subjectкріоконцентруванняuk
dc.subjectтехнологічна схемаuk
dc.subjectфасуванняuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва соку сливового замороженого (23 ХТК.12946145.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tebenko_dyplom_2025.pdf383.33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.