Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18843
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гончар, Юлія Миколаївна | - |
dc.contributor.advisor | Honchar, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Раскіта, Максим Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T08:31:27Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T08:31:27Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Раскіта М. О Удосконалення снекових батончиків з використанням локальної рослинної сировини (21ХТД.12760461.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Ю. М. Гончар; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 81 с., 20 табл., 10 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18843 | - |
dc.description.abstract | На основі проведених теоретичних та експериментальних досліджень підтверджено практичну цінність та корисність удосконаленої безглютенової продукції, яка включає волоський горіх, горіхову пасту, журавлину, вишні, родзинки, безглютенові вівсяні пластівці, насіння гарбуза, соняшник та мигдаль. Снековий батончик рекомендований для споживання людям з непереносимістю глютену.Проаналізовано різне співвідношення горіхової пасти в складі батончиків. Підібрано оптимальне співвідношення інгредієнтів для досягнення найкращих органолептичних характеристик готової продукції. Використання вівсяних безглютенових пластівців дозволяє позиціонувати батончик як безглютеновий. Виготовлені за удосконаленою технологією снекові батончики з використанням локальної рослинної сировини не містять цукру, а солодкість надається медом, журавлиною, родзинками. Вишня поліпшує смаковий баланс, доповнюючи його легкою кислинкою. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | снековий батончик | uk |
dc.subject | обсмажування | uk |
dc.subject | органолептичний аналіз | uk |
dc.subject | волоський горіх | uk |
dc.subject | горіхова паста | uk |
dc.subject | журавлина | uk |
dc.subject | вишня | uk |
dc.subject | родзинки | uk |
dc.subject | безглютенові вівсяні пластівці | uk |
dc.subject | насіння гарбуза | uk |
dc.subject | соняшник | uk |
dc.subject | мигдаль | uk |
dc.title | Удосконалення снекових батончиків з використанням локальної рослинної сировини (21ХТД.12760461.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Raskita_dyplom_2025.pdf | 526.85 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.