Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18843
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГончар, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.advisorHonchar, Yuliia-
dc.contributor.authorРаскіта, Максим Олександрович-
dc.date.accessioned2025-04-11T08:31:27Z-
dc.date.available2025-04-11T08:31:27Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationРаскіта М. О Удосконалення снекових батончиків з використанням локальної рослинної сировини (21ХТД.12760461.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Ю. М. Гончар; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 81 с., 20 табл., 10 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18843-
dc.description.abstractНа основі проведених теоретичних та експериментальних досліджень підтверджено практичну цінність та корисність удосконаленої безглютенової продукції, яка включає волоський горіх, горіхову пасту, журавлину, вишні, родзинки, безглютенові вівсяні пластівці, насіння гарбуза, соняшник та мигдаль. Снековий батончик рекомендований для споживання людям з непереносимістю глютену.Проаналізовано різне співвідношення горіхової пасти в складі батончиків. Підібрано оптимальне співвідношення інгредієнтів для досягнення найкращих органолептичних характеристик готової продукції. Використання вівсяних безглютенових пластівців дозволяє позиціонувати батончик як безглютеновий. Виготовлені за удосконаленою технологією снекові батончики з використанням локальної рослинної сировини не містять цукру, а солодкість надається медом, журавлиною, родзинками. Вишня поліпшує смаковий баланс, доповнюючи його легкою кислинкою.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectснековий батончикuk
dc.subjectобсмажуванняuk
dc.subjectорганолептичний аналізuk
dc.subjectволоський горіхuk
dc.subjectгоріхова пастаuk
dc.subjectжуравлинаuk
dc.subjectвишняuk
dc.subjectродзинкиuk
dc.subjectбезглютенові вівсяні пластівціuk
dc.subjectнасіння гарбузаuk
dc.subjectсоняшникuk
dc.subjectмигдальuk
dc.titleУдосконалення снекових батончиків з використанням локальної рослинної сировини (21ХТД.12760461.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Raskita_dyplom_2025.pdf526.85 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.