Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18842
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолісниченко, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.advisorKolisnychenko, Tetiana-
dc.contributor.authorПузанов, Максим Миколайович-
dc.date.accessioned2025-04-11T08:25:12Z-
dc.date.available2025-04-11T08:25:12Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПузанов М. М. Розробка технології крафтових соусів на основі ферментованого гострого перцю (23 ХТК 12739771.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Т. О. Колісниченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 95 с., 8 табл., 19 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18842-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи було теоретичне обґрунтування та розробка рецептур і технології крафтових гострих соусів, виготовлених з ферментованого перцю, які відзначаються високими органолептичними характеристиками та підвищеним вмістом біологічно активних компонентів. У кваліфікаційній роботі обґрунтовано підбір сировини для виробництва гострих крафтових соусів, встановлено сумісність компонентів та підібрано їх оптимальні пропорції для приготування соусів високої якості експериментальним шляхом, розроблена принципова технологічна схема виробництва крафтових соусів, проведено органолептичні та мікробіологічні дослідження розробленої крафтової продукції, здійснено визначення собівартості гострих соусів, а також основні заходи щодо охорони праці та безпеки життєдіяльності на крафтовому підприємстві.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectкрафтові соусиuk
dc.subjectкрафтові технологіїuk
dc.subjectгострий перецьuk
dc.subjectпроцес ферментаціїuk
dc.subjectгострі соусиuk
dc.subjectсоусна продукціяuk
dc.subjectшкала сковіллаuk
dc.subjectкапсаїцинuk
dc.titleРозробка технології крафтових соусів на основі ферментованого гострого перцю (23 ХТК 12739771.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Puzanov_dyplom_2025.pdf2.62 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.