Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18840
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДемидова, Анастасія Олександрівна-
dc.contributor.advisorDemydova, Anastasiia-
dc.contributor.authorПрокопенко, Володимир-
dc.date.accessioned2025-04-11T08:17:38Z-
dc.date.available2025-04-11T08:17:38Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПрокопенко В. Удосконалення технології виготовлення м'ясорослинних консервів з підвищеним вмістом грибів (23ХТД. 12912852.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. А. О. Демидова; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 22 табл., 3 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18840-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за темою функціональної придатності продукції продукції з додаванням грибів, стан ринку м’ясо-рослинних консервів, проаналізовано існуючий асортимент м’ясо-рослинних консервів, визначено вимоги нормативних документів щодо показників якості та безпеки такої продукції, досліджено варіанти удосконалення технологічного процесу, складено базу даних щодо харчової та біологічної цінності сировини, визначено органолептичні відмінності консервів зі шматочками свинини та грибами гливи у наступних співвідношеннях 50:50, 40:60, 30:70, обгрунтовано економічну ефективність удосконаленої технології та розроблено питання з охорони праці на проектованому підприємcтві.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectм’ясо свининиuk
dc.subjectм’ясо-рослинні консервиuk
dc.subjectплодові тіла гливи звичайноїuk
dc.subjectорганолептичний аналізuk
dc.subjectбілокuk
dc.subjectконсистенціяuk
dc.titleУдосконалення технології виготовлення м'ясорослинних консервів з підвищеним вмістом грибів (23ХТД. 12912852.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prokopenko_V_dyplom_2025.pdf490.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.