Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18839
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.advisor | Kiurcheva, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Прокопенко, Станіслав Андрійович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T08:09:36Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T08:09:36Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Прокопенко С. А Вдосконалення технології овочевих маринованих консервів (23ХТД. 12852150.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Л. М. Кюрчева; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 47 с., 11 табл., 4 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18839 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі наведені дослідження щодо удосконалення рецептури овочевої маринованої консерви - цвітна капуста маринована, шляхом використання компонентів природного походження з метою підвищення біологічної цінності готового продукту.В роботі обґрунтовано вибір продукту та сировини для овочевих маринованих додаткових складових рецептури до складу якої внесені перець черво ний, часник, томатне пюре, зелень петрушки. Розглянуто особливості техноло гічного процесу виготовлення маринованих овочевих консервів, досліджено хімічний склад та фізико-хімічні показники консервів та проведено органолептичну оцінку готового продукту. Наведено технологічну схему виготовлення овочевої маринованої консерви - цвітна капуста маринована, шляхом використання компонентів природного походження з метою підвищення біологічної цінності готового продукту. Проведено економічний аналіз, визначено що виробництво маринованої цвітної капусти з болгарським перцем є економічно ефективним. Високий показник рентабельності (44,09%) демонструє, що продукт конкурентоспроможний на ринку. Проаналізовано заходи з охорони праці та безпеки на виробництві. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | цвітна капуста | uk |
dc.subject | перець солодкий | uk |
dc.subject | часник | uk |
dc.subject | петрушка | uk |
dc.subject | томатне пюре | uk |
dc.subject | органолептична оцінка | uk |
dc.subject | хімічний склад | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.title | Вдосконалення технології овочевих маринованих консервів (23ХТД. 12852150.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Prokopenko_dyplom_2025.pdf | 386.07 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.