Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18837
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.advisor | Priss, Olesia | - |
dc.contributor.author | Подзега, Діана | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T08:01:30Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T08:01:30Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Подзега Д. Удосконалення технології крафтових цукерок (23ХТД. 12742935.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 23 табл., 4 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18837 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою.Проведено aнaлітичні дослідження сучaсних технологій цукерок з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин вітчизняних та зарубіжних авторів; досліджено хімічний склaд, функціонaльні й aнтиоксидaнтні влaстивості цукерок; обґрунтовано доцільність використaння вівсяних безглютенових пластівців, м'якоті кокоса в порошку, ягід годжі, насіння соняшника, насіння гарбуза, кіноа у технології цукерок з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин; удосконaлено технологію та розроблено рецептуру цукерок з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин.Встановлено, що додавання вище перелічених компонентів у технології цукерок має позитивний вплив на показники готового продукту. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники цукерок з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин виготовлених за вдосконаленою технологією.Здійснено економічне обґрунтування удосконаленої технології та аналіз охорони праці на підприємстві. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | веганські цукерки | uk |
dc.subject | темперування | uk |
dc.subject | біологічно-активні речовини | uk |
dc.subject | насіння соняшника | uk |
dc.subject | насіння гарбуза | uk |
dc.subject | м’якоть кокоса | uk |
dc.subject | вівсяні пластівці | uk |
dc.title | Удосконалення технології крафтових цукерок (23ХТД. 12742935.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Podzega_dyplom_2025.pdf | 552.01 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.