Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18833
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гончар, Юлія Миколаївна | - |
dc.contributor.advisor | Honchar, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Пельтек, Віталій Олегович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T07:45:16Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T07:45:16Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Пельтек В. О. Удосконалення технології зефіру з використанням чорноплідної горобини функціонального призначення (21ХТД. 12877006.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Ю. М. Гончар; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 23 табл., 4 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18833 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі здійснено аналітичний огляд літератури досліджень технологій та рецептур зефіру з використанням інноваційних та нетрадиційних інгредієнтів.На основі проведених теоретичних та експериментальних досліджень підтверджено практичну цінність та корисність зефіру виготовленого без додавання яєчного білку, додатково збагаченого пектином та пюре з чорноплідної горобини. Проаналізована різна температура уварювання агаро-цукрового сиропу та встановлено її оптимальне значення. Підібрано оптимальне співвідношення між кількістю яєчного білку та аквафабою для досягнення найкращих органолептичних характеристик готової продукції. Використання аквафаби дозволяє позиціонувати зефір як веганський. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | зефір функціонального призначення | uk |
dc.subject | горобина чорноплідна | uk |
dc.subject | органолептичний аналіз | uk |
dc.subject | сироп | uk |
dc.subject | агар | uk |
dc.subject | пектин | uk |
dc.subject | формування | uk |
dc.subject | відсаджування | uk |
dc.subject | зефірна маса | uk |
dc.title | Удосконалення технології зефіру з використанням чорноплідної горобини функціонального призначення (21ХТД. 12877006.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Paltek_dyplom_2025.pdf | 717.1 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.