Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18832
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Паламарчук, Ігор Павлович | - |
dc.contributor.advisor | Palamarchuk, Ihor | - |
dc.contributor.author | Панов, Данило Дмитрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T07:40:54Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T07:40:54Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Панов Д. Д. Удосконалення технології виробництва снеків з курячого м’яса з додаванням прополісу та бджолиного обніжжя: кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. І. П. Паламарчук; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 85 с., 30 табл., 8 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18832 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури за темою інноваціних технологій виробництва м’ясних курячих снеків; проаналізовано існуючий асортимент м’ясної основи продуктів з рослинними та тваринними домішками; доведено ефективність м’ясних курячих снеків, які містять куряче філе, водний розчин прополісу, бджолине обніжжя, соєвий соус та інші смакові інгредієнти для підвищення вмісту вітамінів та амінокислот; розроблено математичні моделі якості основних структурних складових досліджуваних зразків снеків для оцінки перспективності розробленої рецептури; доведено економічну ефективність удосконаленої технології та опрацьовано питання з охорони праці на проектованому виробництві. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | м’ясні курячі снеки | uk |
dc.subject | куряче філе | uk |
dc.subject | екстрат прополісу | uk |
dc.subject | бджолине обніжжя | uk |
dc.subject | моделі якості зразків продукції | uk |
dc.subject | методика факторних площ | uk |
dc.subject | біологічна цінність | uk |
dc.subject | позитивні та негативні параметри якості | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва снеків з курячого м’яса з додаванням прополісу та бджолиного обніжжя: кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Panov_dyplom_2025.pdf | 534.64 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.