Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18831
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Демидова, Анастасія Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Demydova, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Онищенко, Ольга Вячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T07:35:32Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T07:35:32Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Онищенко О. В. Удосконалення технології виробництва фігурного зефіру (23 ХТ Д 12729823.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. А. О. Демидова; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 68 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18831 | - |
dc.description.abstract | Кондитерські вироби мають високу концентрацію сухих речовин, таких як цукор, жир, білки і крохмаль. Вони відрізняються солодким смаком, складним ароматом, привабливим зовнішнім виглядом і високою калорійністю. Проте більшість солодощів має низьку кількість біологічно активних речовин (вітаміни, мінерали) та клітковини. Хоча ці вироби є висококалорійними і легко засвоюються, їх недостатня біологічна цінність може спричинити надмірне нагромадження жирів в організмі, розвиток цукрового діабету, карієсу тощо. З ряду перелічених вище причин,кондитерська промисловість ставить перед собою завдання підвищення біологічної цінності та зниження калорійності виробів та виготовлення продуктів оздоровчого призначення. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | кондитерська промисловість | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | зефір | uk |
dc.subject | пектин | uk |
dc.subject | альбумін | uk |
dc.subject | яблуко | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва фігурного зефіру (23 ХТ Д 12729823.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Onishchenko_dyplom_2025.pdf | 684.07 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.