Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18831
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДемидова, Анастасія Олександрівна-
dc.contributor.advisorDemydova, Anastasiia-
dc.contributor.authorОнищенко, Ольга Вячеславівна-
dc.date.accessioned2025-04-11T07:35:32Z-
dc.date.available2025-04-11T07:35:32Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationОнищенко О. В. Удосконалення технології виробництва фігурного зефіру (23 ХТ Д 12729823.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. А. О. Демидова; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 68 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18831-
dc.description.abstractКондитерські вироби мають високу концентрацію сухих речовин, таких як цукор, жир, білки і крохмаль. Вони відрізняються солодким смаком, складним ароматом, привабливим зовнішнім виглядом і високою калорійністю. Проте більшість солодощів має низьку кількість біологічно активних речовин (вітаміни, мінерали) та клітковини. Хоча ці вироби є висококалорійними і легко засвоюються, їх недостатня біологічна цінність може спричинити надмірне нагромадження жирів в організмі, розвиток цукрового діабету, карієсу тощо. З ряду перелічених вище причин,кондитерська промисловість ставить перед собою завдання підвищення біологічної цінності та зниження калорійності виробів та виготовлення продуктів оздоровчого призначення.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectкондитерська промисловістьuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectзефірuk
dc.subjectпектинuk
dc.subjectальбумінuk
dc.subjectяблукоuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва фігурного зефіру (23 ХТ Д 12729823.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Onishchenko_dyplom_2025.pdf684.07 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.