Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18830
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.advisorDanchenko, Olena-
dc.contributor.authorНерещенко, Ірина Сергіївна-
dc.date.accessioned2025-04-11T07:31:17Z-
dc.date.available2025-04-11T07:31:17Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationНерещенко І. С Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23 ХТД 12846141. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 99 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18830-
dc.description.abstractВ сьогоденних ситуації ринкової економіки особливо важливо виробляти конкурентоспроможні продукти харчування і забезпечувати ними населення. М'ясна сировина займає значну частку в структурі оптових та роздрібних продажів серед інших груп товарів.Як джерело повноцінних білків, мінералів, насичених та поліненасичених жирних кислот, переліку вітамінів, а також інших поживних речовин, споживання м’ясних продуктів посідає важливе значення у процесі збалансованого харчування.М'ясо та перероблені м'ясні продукти є швидкопсувними і при тривалому або неправильному зберіганні можуть викликати харчові отруєння та бути джерелом хвороб, що передаються від тварин до людини.Процес зберігання м’яса, а також м’ясних продуктів являє собою критичну точку забезпечення якості сировини для подальшого використання закладами ресторанного виробництва та переходу до кінцевого споживача. Таким чином якісне зберігання м’ясної сировини це однією з основних частин НАССР — концепція систематичної ідентифікації, оцінки та управління впливом небезпечних факторів, які суттєво впливають на показники безпеки продуктів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectм'ясоuk
dc.subjectзберігання м'ясаuk
dc.subjectнизькотемпературне зберігання мясаuk
dc.subjectсвининаuk
dc.subjectкурятинаuk
dc.subjectпсування м'ясаuk
dc.titleУдосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23 ХТД 12846141. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nereschenko_dyplom_2025.pdf1 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.