Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18830
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Danchenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Нерещенко, Ірина Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T07:31:17Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T07:31:17Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Нерещенко І. С Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23 ХТД 12846141. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 99 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18830 | - |
dc.description.abstract | В сьогоденних ситуації ринкової економіки особливо важливо виробляти конкурентоспроможні продукти харчування і забезпечувати ними населення. М'ясна сировина займає значну частку в структурі оптових та роздрібних продажів серед інших груп товарів.Як джерело повноцінних білків, мінералів, насичених та поліненасичених жирних кислот, переліку вітамінів, а також інших поживних речовин, споживання м’ясних продуктів посідає важливе значення у процесі збалансованого харчування.М'ясо та перероблені м'ясні продукти є швидкопсувними і при тривалому або неправильному зберіганні можуть викликати харчові отруєння та бути джерелом хвороб, що передаються від тварин до людини.Процес зберігання м’яса, а також м’ясних продуктів являє собою критичну точку забезпечення якості сировини для подальшого використання закладами ресторанного виробництва та переходу до кінцевого споживача. Таким чином якісне зберігання м’ясної сировини це однією з основних частин НАССР — концепція систематичної ідентифікації, оцінки та управління впливом небезпечних факторів, які суттєво впливають на показники безпеки продуктів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | м'ясо | uk |
dc.subject | зберігання м'яса | uk |
dc.subject | низькотемпературне зберігання мяса | uk |
dc.subject | свинина | uk |
dc.subject | курятина | uk |
dc.subject | псування м'яса | uk |
dc.title | Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23 ХТД 12846141. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nereschenko_dyplom_2025.pdf | 1 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.