Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18829
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.advisor | Kiurcheva, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Муравйова, Олена Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-10T16:10:02Z | - |
dc.date.available | 2025-04-10T16:10:02Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Муравйова О. А Удосконалення технології виробництва м’яких сирів (23ХТД.12762526.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Л. М. Кюрчева; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 79 с., 22 табл., 12 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18829 | - |
dc.description.abstract | В роботі обгрунтовано фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини при виробництві сиру адигейського, досліджено вимоги до сировини при виробництві продукту, обґрунтовано технологію та технологічні особливості виробництва виробництва сиру адигейського з додаванням рослинної сировини – базиліку, руколи та пажитнику. Визначено показники якості та безпеки готового продукту, обґрунтовано санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва, розроблено заходи з охорони праці та навколишнього середовища.Розроблений м'який сирний продукт, що містить сир «Адигейський» свіжий, базилік, рукола, пажитник. Розроблений продукт має однорідний світло-жовтий колір, однорідну консистенцію, з приємним ароматом і смаком, обумовленим внесеними компонентами, рівномірно розподіленими по масі, що задовольняє вимогам ДСТУ 4395:2005.Досліжено оргaнолептичні, енергетичні покaзники базиліку, руколи,пажитника. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів нa дaний вид продукту. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | сир Адигейський | uk |
dc.subject | базилік | uk |
dc.subject | рукола | uk |
dc.subject | пажитник | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва м’яких сирів (23ХТД.12762526.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Muravyova_dyplom_2025.pdf | 520.71 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.