Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18827
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бісько, Ніна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Мастєров, Володимир | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-10T15:56:01Z | - |
dc.date.available | 2025-04-10T15:56:01Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Мастєров В. Удосконалення технології шоколадних цукерок функціонального призначення (23 ХТ Д 12945364.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. А. Бісько; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 94 с., 29 табл., 7 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18827 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, проведено аналітичні дослідження сучасних технологій шоколадних виробів функціонального призначення; досліджено хімічний склад, фізичні та органолептичні властивості сировини; обґрунтовано доцільність використання цукрозамінників, безлактозних вершків та грибного порошку у технології шоколаду; удосконaлено технологію та розроблено рецептуру шоколадних цукерок з додаванням грибного порошку та еритритолу. Встановлено, що додавання вищеперелічених компонентів у технології шоколадних цукерок має позитивний вплив на показники готового продукту. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні показники та розраховано енергетичну цінність шоколадних цукерок та вітамінно-мінеральний склад шоколадних цукерок з додаванням грибного порошку та еритритолу за вдосконаленою технологією. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | шоколад | uk |
dc.subject | цукерки | uk |
dc.subject | какао | uk |
dc.subject | какао-масло | uk |
dc.subject | еритритол | uk |
dc.subject | грибний порошок | uk |
dc.subject | вершки безлактозні | uk |
dc.subject | енергетична цінність | uk |
dc.subject | технологічна схема | uk |
dc.subject | клітковина з какао | uk |
dc.title | Удосконалення технології шоколадних цукерок функціонального призначення (23 ХТ Д 12945364.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Masterov_dyplom_2025.pdf | 552.56 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.