Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18827
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБісько, Ніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorМастєров, Володимир-
dc.date.accessioned2025-04-10T15:56:01Z-
dc.date.available2025-04-10T15:56:01Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМастєров В. Удосконалення технології шоколадних цукерок функціонального призначення (23 ХТ Д 12945364.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. А. Бісько; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 94 с., 29 табл., 7 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18827-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, проведено аналітичні дослідження сучасних технологій шоколадних виробів функціонального призначення; досліджено хімічний склад, фізичні та органолептичні властивості сировини; обґрунтовано доцільність використання цукрозамінників, безлактозних вершків та грибного порошку у технології шоколаду; удосконaлено технологію та розроблено рецептуру шоколадних цукерок з додаванням грибного порошку та еритритолу. Встановлено, що додавання вищеперелічених компонентів у технології шоколадних цукерок має позитивний вплив на показники готового продукту. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні показники та розраховано енергетичну цінність шоколадних цукерок та вітамінно-мінеральний склад шоколадних цукерок з додаванням грибного порошку та еритритолу за вдосконаленою технологією.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectшоколадuk
dc.subjectцукеркиuk
dc.subjectкакаоuk
dc.subjectкакао-маслоuk
dc.subjectеритритолuk
dc.subjectгрибний порошокuk
dc.subjectвершки безлактозніuk
dc.subjectенергетична цінністьuk
dc.subjectтехнологічна схемаuk
dc.subjectклітковина з какаоuk
dc.titleУдосконалення технології шоколадних цукерок функціонального призначення (23 ХТ Д 12945364.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Masterov_dyplom_2025.pdf552.56 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.