Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18827
Title: | Удосконалення технології шоколадних цукерок функціонального призначення (23 ХТ Д 12945364.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Мастєров, Володимир |
Scientific director: | Бісько, Ніна Анатоліївна |
Keywords: | шоколад;цукерки;какао;какао-масло;еритритол;грибний порошок;вершки безлактозні;енергетична цінність;технологічна схема;клітковина з какао |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Мастєров В. Удосконалення технології шоколадних цукерок функціонального призначення (23 ХТ Д 12945364.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. А. Бісько; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 94 с., 29 табл., 7 рис. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, проведено аналітичні дослідження сучасних технологій шоколадних виробів функціонального призначення; досліджено хімічний склад, фізичні та органолептичні властивості сировини; обґрунтовано доцільність використання цукрозамінників, безлактозних вершків та грибного порошку у технології шоколаду; удосконaлено технологію та розроблено рецептуру шоколадних цукерок з додаванням грибного порошку та еритритолу. Встановлено, що додавання вищеперелічених компонентів у технології шоколадних цукерок має позитивний вплив на показники готового продукту. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні показники та розраховано енергетичну цінність шоколадних цукерок та вітамінно-мінеральний склад шоколадних цукерок з додаванням грибного порошку та еритритолу за вдосконаленою технологією. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18827 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Masterov_dyplom_2025.pdf | 552.56 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.