Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18827
Title: Удосконалення технології шоколадних цукерок функціонального призначення (23 ХТ Д 12945364.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Мастєров, Володимир
Scientific director: Бісько, Ніна Анатоліївна
Keywords: шоколад;цукерки;какао;какао-масло;еритритол;грибний порошок;вершки безлактозні;енергетична цінність;технологічна схема;клітковина з какао
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Мастєров В. Удосконалення технології шоколадних цукерок функціонального призначення (23 ХТ Д 12945364.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. А. Бісько; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 94 с., 29 табл., 7 рис.
Abstract: В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, проведено аналітичні дослідження сучасних технологій шоколадних виробів функціонального призначення; досліджено хімічний склад, фізичні та органолептичні властивості сировини; обґрунтовано доцільність використання цукрозамінників, безлактозних вершків та грибного порошку у технології шоколаду; удосконaлено технологію та розроблено рецептуру шоколадних цукерок з додаванням грибного порошку та еритритолу. Встановлено, що додавання вищеперелічених компонентів у технології шоколадних цукерок має позитивний вплив на показники готового продукту. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні показники та розраховано енергетичну цінність шоколадних цукерок та вітамінно-мінеральний склад шоколадних цукерок з додаванням грибного порошку та еритритолу за вдосконаленою технологією.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18827
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Masterov_dyplom_2025.pdf552.56 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.