Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18824
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.advisorKiurcheva, Liudmyla-
dc.contributor.authorЛюбчинська, Олександра Сергіївна-
dc.date.accessioned2025-04-10T11:49:05Z-
dc.date.available2025-04-10T11:49:05Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЛюбчинська О. С. Удосконалення технології виробництва сухих сніданків (23ХТД. 12756255.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Л. М. Кюрчева; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 55 с., 16 табл., 5 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18824-
dc.description.abstractУ роботі, проведено аналіз ринку виготовлення сухих сніданків та розглянуто актуальність виробництва безглютенових хлібців з нетрадиційних злаків, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність основної сировини, розглянуто особливості технологічного процесу виготовлення зернових хлібців та обгрунтовано вплив борошна безглютенових нетрадиційних злаків на органолептичні та фізико-хімічні показники якості готових виробівВстановлено оптимальне співвідношення безглютенових злаків та розроблено рецептуру зернових хлібців на основі нетрадиційної безглютенової сировини. Досліджено харчову та біологічну цінність зернових хлібців спеціального призначення на основі композиції нетрадиційних безглютенових злаків.Доведено доцільність використання безглютенових злаків при виготовленні хлібців, зокрема рисового борошна, гречки та насіння кіноа, що є нетрадиційною зерновою сировиною для виготовлення сухих сніданків. Визначено, на основі дослідного обґрунтування раціональне співвідношення композиції обраних безглютенових злаків, рисового борошна 40%, гречки 50 %, насіння кіноа 10%.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectрисове борошноuk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjectнасіння кіноаuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectзернові хлібціuk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва сухих сніданків (23ХТД. 12756255.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lyubchynska_dyplom_2025.pdf417.04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.