Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18824
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.advisor | Kiurcheva, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Любчинська, Олександра Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-10T11:49:05Z | - |
dc.date.available | 2025-04-10T11:49:05Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Любчинська О. С. Удосконалення технології виробництва сухих сніданків (23ХТД. 12756255.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Л. М. Кюрчева; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 55 с., 16 табл., 5 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18824 | - |
dc.description.abstract | У роботі, проведено аналіз ринку виготовлення сухих сніданків та розглянуто актуальність виробництва безглютенових хлібців з нетрадиційних злаків, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність основної сировини, розглянуто особливості технологічного процесу виготовлення зернових хлібців та обгрунтовано вплив борошна безглютенових нетрадиційних злаків на органолептичні та фізико-хімічні показники якості готових виробівВстановлено оптимальне співвідношення безглютенових злаків та розроблено рецептуру зернових хлібців на основі нетрадиційної безглютенової сировини. Досліджено харчову та біологічну цінність зернових хлібців спеціального призначення на основі композиції нетрадиційних безглютенових злаків.Доведено доцільність використання безглютенових злаків при виготовленні хлібців, зокрема рисового борошна, гречки та насіння кіноа, що є нетрадиційною зерновою сировиною для виготовлення сухих сніданків. Визначено, на основі дослідного обґрунтування раціональне співвідношення композиції обраних безглютенових злаків, рисового борошна 40%, гречки 50 %, насіння кіноа 10%. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | рисове борошно | uk |
dc.subject | гречка | uk |
dc.subject | насіння кіноа | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.subject | зернові хлібці | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва сухих сніданків (23ХТД. 12756255.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Lyubchynska_dyplom_2025.pdf | 417.04 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.