Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18821
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКатюха, Денис Анатолійович-
dc.contributor.authorКюрчева, Юлія Сергіївна-
dc.date.accessioned2025-04-10T07:52:20Z-
dc.date.available2025-04-10T07:52:20Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКюрчева Ю. С. Удосконалення технології виробництва круп’яних паличок з підвищеним вмістом біологічно активних речовин (23ХТД. 12719985.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Д. А. Катюха; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 46 с., 16 табл., 6 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18821-
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано асортимент круп’яних паличок вітчизняного виробництва та вплив здорового харчування на вибір продукту, в тому числі і на вибір сухих корисних сніданків, особливо для дитячого харчування. Досліджено показники якості, технологічні властивості рослинної сировини, досліджено властивості готового продукту з використанням новітніх інгредієнтів.Встановлено оптимальне співвідношення та розроблено рецептуру круп’яних паличок з борошна спельти та рисового борошна та додаванням натуральних порошків з моркви, гарбуза та малини. Доведено доцільність використання органічного борошна при виготовленні паличок.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectсухі сніданкиuk
dc.subjectкруп’яні паличкиuk
dc.subjectекструзіяuk
dc.subjectборошно спельтиuk
dc.subjectборошно рисовеuk
dc.subjectморкваuk
dc.subjectгарбузuk
dc.subjectмалинаuk
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва круп’яних паличок з підвищеним вмістом біологічно активних речовин (23ХТД. 12719985.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kyurcheva_dyplom_2025.pdf321.21 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.