Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18815
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.advisorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorКоломоєць, Станіслав Ігорович-
dc.date.accessioned2025-04-10T07:17:02Z-
dc.date.available2025-04-10T07:17:02Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКоломоєць С. І. Удосконалення технології зберігання напівфабрикатів в упаковці з поглиначем кисню (23ХТД. 12725619.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. М. Є. Сердюк; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 57 с., 14 табл., 9 рис., 2 додатки.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18815-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена удосконаленню технології зберігання напівфабрикатів в упаковці з поглиначем кисню. За результатами органолептичної оцінки, а також за значеннями показників рН та ВУЗ в роботі встановлено, що граничний термін зберігання за температури від мінус 1 до 1 °С натуральних м’ясних дрібнокускових м’якушевих напівфабрикатів у герметичному пакованні без сорбенту кисню (контрольні варіанти) не повинен перевищувати 10 діб. Рекомендований за значеннями рН та ВУЗ – 6 діб. За таких самих температурних умов зберігання натуральних м’ясних дрібнокускових м’якушевих напівфабрикатів у герметичному пакованні з сорбентом кисню (дослідні варіанти) продовжується до 14 діб. Удосконалена технологія зберігання м’ясних натуральних дрібнокускових напівфабрикатів сприятиме подовженню терміну їх зберігання, збереженню харчової, біологічної цінності, збільшення прибутку від реалізації та зростання рівня рентабельності. При виконанні роботи проаналізовано та описано заходи охорони праці, пожежної безпеки та безпеки працівників в надзвичайних ситуаціях на підприємствах по виробництву м’ясних натуральних дрібнокускових м’якушевих напівфабрикатів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectм’ясоuk
dc.subjectяловичинаuk
dc.subjectсвининаuk
dc.subjectдрібнокускові напівфабрикатиuk
dc.subjectвологоутримувальна здатністьuk
dc.subjectсорбент киснюuk
dc.subjectгерметичне пакованняuk
dc.titleУдосконалення технології зберігання напівфабрикатів в упаковці з поглиначем кисню (23ХТД. 12725619.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kolomoets_S_dyplom_2025.pdf486.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.