Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18811
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.advisor | Serdyuk, Maryna | - |
dc.contributor.author | Кириченко, Роман Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-10T06:56:03Z | - |
dc.date.available | 2025-04-10T06:56:03Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Кириченко Р. В. Удосконалення технології виготовлення замороженого напівфабрикату з плодів кизилу (23ХТД. 13024043. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. М. Є. Сердюк; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 71 с., 12 табл., 6 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18811 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню технології виготовлення замороженого напівфабрикату з плодів кизилу. За результатами огляду літератури обґрунтовано вибір способу попередньої гідротехнічної обробки плодів кизилу, який сприятиме максимальному збереженню їх функціональних властивостей та покращенню органолептичних показників замороженого напівфабрикату. Результатами проведених експериментальних досліджень встановлено, що гідротермічна обробка парою впродовж 12 хвилин забезпечує отримання замороженого напівфабрикату з плодів кизилу з найкращими органолептичними та функціональними властивостями.Економічними розрахунками визначено рівень рентабельності виробництва 41%, що свідчить про ефективне використання ресурсів та оптимізацію виробничих процесів. Такий показник є досить високим для харчової промисловості та свідчить про економічну доцільність впроваджених удосконалень. При виконанні кваліфікаційної роботи було проаналізовано заходи охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях при виготовленні замороженого напівфабрикату з плодів кизилу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | плоди кизилу | uk |
dc.subject | пюре | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | гідротермічна обробка | uk |
dc.subject | цукри | uk |
dc.subject | титровані кислоти | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.title | Удосконалення технології виготовлення замороженого напівфабрикату з плодів кизилу (23ХТД. 13024043. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kyrychenko_dyplom_2025.pdf | 533.05 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.