Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18811
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.advisorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorКириченко, Роман Вікторович-
dc.date.accessioned2025-04-10T06:56:03Z-
dc.date.available2025-04-10T06:56:03Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКириченко Р. В. Удосконалення технології виготовлення замороженого напівфабрикату з плодів кизилу (23ХТД. 13024043. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. М. Є. Сердюк; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 71 с., 12 табл., 6 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18811-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена удосконаленню технології виготовлення замороженого напівфабрикату з плодів кизилу. За результатами огляду літератури обґрунтовано вибір способу попередньої гідротехнічної обробки плодів кизилу, який сприятиме максимальному збереженню їх функціональних властивостей та покращенню органолептичних показників замороженого напівфабрикату. Результатами проведених експериментальних досліджень встановлено, що гідротермічна обробка парою впродовж 12 хвилин забезпечує отримання замороженого напівфабрикату з плодів кизилу з найкращими органолептичними та функціональними властивостями.Економічними розрахунками визначено рівень рентабельності виробництва 41%, що свідчить про ефективне використання ресурсів та оптимізацію виробничих процесів. Такий показник є досить високим для харчової промисловості та свідчить про економічну доцільність впроваджених удосконалень. При виконанні кваліфікаційної роботи було проаналізовано заходи охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях при виготовленні замороженого напівфабрикату з плодів кизилу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectплоди кизилуuk
dc.subjectпюреuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectгідротермічна обробкаuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjectтитровані кислотиuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectякістьuk
dc.titleУдосконалення технології виготовлення замороженого напівфабрикату з плодів кизилу (23ХТД. 13024043. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kyrychenko_dyplom_2025.pdf533.05 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.