Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18808
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.advisor | Zahorko, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Карпенко, Дмитро Віталійович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-10T06:18:06Z | - |
dc.date.available | 2025-04-10T06:18:06Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Карпенко Д. В. Удосконалення технології виробництва айвового мармеладу функціонального призначення (23ХТД. 12766820.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 68 с., 4 табл., 6 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18808 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення технології виготовлення айвового мармеладу збагаченого кизиловим пюре.У даній дипломній роботі було виконано наступне: в першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми;другий розділ містить огляд методик, які використовувалися під час проведення експериментів; третій розділ презентує результати досліджень і їх аналіз; четвертий розділ розкриває технологічну схему виробництва мармеладу; в п’ятому розділі проведено розрахунки економічної ефективності виробництва айвового мармеладу збагаченого кизилом; у шостому розділі надано детальний опис заходів з охорони праці та безпеки працівників у випадку надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих даних зроблено висновки щодо ефективності виробництва айвового мармеладу збагаченого кизилом. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | айва | uk |
dc.subject | кизил | uk |
dc.subject | мармелад | uk |
dc.subject | НВЧ коливання | uk |
dc.subject | вітамін С | uk |
dc.subject | цукри | uk |
dc.subject | кислоти | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва айвового мармеладу функціонального призначення (23ХТД. 12766820.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Karpenko_dyplom_2025.pdf | 376.61 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.