Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18808
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.advisorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorКарпенко, Дмитро Віталійович-
dc.date.accessioned2025-04-10T06:18:06Z-
dc.date.available2025-04-10T06:18:06Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКарпенко Д. В. Удосконалення технології виробництва айвового мармеладу функціонального призначення (23ХТД. 12766820.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 68 с., 4 табл., 6 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18808-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення технології виготовлення айвового мармеладу збагаченого кизиловим пюре.У даній дипломній роботі було виконано наступне: в першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми;другий розділ містить огляд методик, які використовувалися під час проведення експериментів; третій розділ презентує результати досліджень і їх аналіз; четвертий розділ розкриває технологічну схему виробництва мармеладу; в п’ятому розділі проведено розрахунки економічної ефективності виробництва айвового мармеладу збагаченого кизилом; у шостому розділі надано детальний опис заходів з охорони праці та безпеки працівників у випадку надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих даних зроблено висновки щодо ефективності виробництва айвового мармеладу збагаченого кизилом.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectайваuk
dc.subjectкизилuk
dc.subjectмармеладuk
dc.subjectНВЧ коливанняuk
dc.subjectвітамін Сuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjectкислотиuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва айвового мармеладу функціонального призначення (23ХТД. 12766820.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karpenko_dyplom_2025.pdf376.61 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.