Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18807
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Danchenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Зарецький, Олег Юрійович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-10T06:08:33Z | - |
dc.date.available | 2025-04-10T06:08:33Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Зарецький О. Ю. Удосконалення технології виготовлення айвового напівфабрикату з використанням високочастотних коливань (23ХТД. 13153100.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 64 с., 7 табл., 6 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18807 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення технології виготовлення айвового пюре з використанням високочастотних коливань.У даній дипломній роботі було виконано наступне: в першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми; другий розділ містить огляд методик, які використовувалися під час проведення експериментів; третій розділ презентує результати досліджень і їх аналіз; четвертий розділ розкриває технологічну схему виробництва айвового напівфабрикату в п’ятому розділі проведено розрахунки економічної ефективності виробництва ; у шостому розділі надано детальний опис заходів з охорони праці та безпеки працівників у випадку надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих даних зроблено висновки щодо ефективності виробництва. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | айвовий напівфабрикат | uk |
dc.subject | айва | uk |
dc.subject | надвисокочастотні коливання | uk |
dc.subject | вітамін С | uk |
dc.subject | пектин | uk |
dc.subject | ферменти | uk |
dc.title | Удосконалення технології виготовлення айвового напівфабрикату з використанням високочастотних коливань (23ХТД. 13153100.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zaretskyi_dyplom_2025.pdf | 428.61 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.