Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18806
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.advisor | Priss, Olesia | - |
dc.contributor.author | Дондик, Ганна Павлівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-10T05:54:46Z | - |
dc.date.available | 2025-04-10T05:54:46Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Дондик Г. П. Удосконалення технології виробництва сушених перших страв (23ХТД. 10601556.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 71 с., 9 табл., 7 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18806 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва борщу, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та представлені розроблені рецептури виготовлення сушених перших страв. Розглянута та описана загальна технологія виробництва борщу. Описані результати органолептичної оцінки контрольного та дослідного варіантів. Розраховано економічну ефективність виробництва сушених перших страв на прикладі борщу Розглянуто охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | перші страви | uk |
dc.subject | борщ | uk |
dc.subject | функціональні властивості | uk |
dc.subject | технологія виробництва | uk |
dc.subject | органолептична оцінка | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва сушених перших страв (23ХТД. 10601556.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dondyk_dyplom_2025.pdf | 387.18 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.