Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18806
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.advisorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorДондик, Ганна Павлівна-
dc.date.accessioned2025-04-10T05:54:46Z-
dc.date.available2025-04-10T05:54:46Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationДондик Г. П. Удосконалення технології виробництва сушених перших страв (23ХТД. 10601556.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 71 с., 9 табл., 7 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18806-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва борщу, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та представлені розроблені рецептури виготовлення сушених перших страв. Розглянута та описана загальна технологія виробництва борщу. Описані результати органолептичної оцінки контрольного та дослідного варіантів. Розраховано економічну ефективність виробництва сушених перших страв на прикладі борщу Розглянуто охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectперші стравиuk
dc.subjectборщuk
dc.subjectфункціональні властивостіuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectорганолептична оцінкаuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва сушених перших страв (23ХТД. 10601556.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dondyk_dyplom_2025.pdf387.18 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.