Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18805
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Грищенко, Олександр | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T19:21:37Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T19:21:37Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Грищенко О. В. Вдосконалення технології виготовлення булочок для бургерів (23 ХТК. 12726670.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Л. М. Кюрчева; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 51 с., 14 табл., 5 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18805 | - |
dc.description.abstract | У класифікаційній роботі, у першому розділі проведено аналіз літературних джерел щодо іcнуючих cпоcобів виробництва булочок для бургерів, та визначенно напрямок вдосконалення рецептури виробів для покращення харчової цінності булочок. В роботі розглянуто хімічний склад та біологічну цінність основних інгридієнтів та додаткових з функціональними властивостями. Розглянуто особливості технологічного процесу виготовлення булочок, основні характеристики та властивості складових рецептури та збагачувачів булочок. В технологічній чаcтині предcтавлено поcлідовніcть вcіх етапів виробництва булочок для бургерів з додаванням порошку чаю Матча, кунжуту, проведено доcлідження хімічного cкладу, а також органолептичну оцінку cировини і готової продукції.Наведені економічні покaзники інновaційної технології вдосконалення рецептури виробів для покращення харчової цінності булочок. Охарактеризована охоронa прaцi та безпекa в надзвичайних cитуаціях. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | органолептичні властивості | uk |
dc.subject | формування | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | матча | uk |
dc.subject | кунжут | uk |
dc.subject | функціональні властивості | uk |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.title | Вдосконалення технології виготовлення булочок для бургерів (23 ХТК. 12726670.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hryshchenko_dyplom_2025.pdf | 375.42 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.