Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18803
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАндрущенко, Микола Васильович-
dc.contributor.advisorAndrushchenko, Mykola-
dc.contributor.authorГеращенко, Юрій-
dc.date.accessioned2025-04-09T19:09:16Z-
dc.date.available2025-04-09T19:09:16Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГеращенко Ю.П. Вдосконалення технології виробництва медової продукції (23ХТД. 13017485.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. М. В. Андрущенко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 59 с., 4 табл., 7 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18803-
dc.description.abstractУ роботі виконано аналіз сучасних способів контролю кристалізації меду, розглянуто особливості процесу кремування меду, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність меду та бджолиного пилку; обґрунтовано доцільність використaння процесу кремування для покращення органолептичних показників суміші меду з бджолиним пилком. Встановлено, що застосування технології кремування меду при виготовлені суміші з бджолиним пилком має позитивний вплив на показники якості готового продукту. Досліжено оргaнолептичні покaзники суміші меду з бджолиним пилком виготовленої за технологією кремування.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectмедuk
dc.subjectбджолине обніжжяuk
dc.subjectбджолиний пилокuk
dc.subjectкристалізація медуuk
dc.subjectкремуванняuk
dc.subjectкрем-медuk
dc.titleВдосконалення технології виробництва медової продукції (23ХТД. 13017485.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gerashchenko_dyplom_2025.pdf401.46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.