Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18803
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Андрущенко, Микола Васильович | - |
dc.contributor.advisor | Andrushchenko, Mykola | - |
dc.contributor.author | Геращенко, Юрій | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T19:09:16Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T19:09:16Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Геращенко Ю.П. Вдосконалення технології виробництва медової продукції (23ХТД. 13017485.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. М. В. Андрущенко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 59 с., 4 табл., 7 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18803 | - |
dc.description.abstract | У роботі виконано аналіз сучасних способів контролю кристалізації меду, розглянуто особливості процесу кремування меду, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність меду та бджолиного пилку; обґрунтовано доцільність використaння процесу кремування для покращення органолептичних показників суміші меду з бджолиним пилком. Встановлено, що застосування технології кремування меду при виготовлені суміші з бджолиним пилком має позитивний вплив на показники якості готового продукту. Досліжено оргaнолептичні покaзники суміші меду з бджолиним пилком виготовленої за технологією кремування. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | мед | uk |
dc.subject | бджолине обніжжя | uk |
dc.subject | бджолиний пилок | uk |
dc.subject | кристалізація меду | uk |
dc.subject | кремування | uk |
dc.subject | крем-мед | uk |
dc.title | Вдосконалення технології виробництва медової продукції (23ХТД. 13017485.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gerashchenko_dyplom_2025.pdf | 401.46 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.