Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18803
Title: | Вдосконалення технології виробництва медової продукції (23ХТД. 13017485.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Геращенко, Юрій |
Scientific director: | Андрущенко, Микола Васильович Andrushchenko, Mykola |
Keywords: | мед;бджолине обніжжя;бджолиний пилок;кристалізація меду;кремування;крем-мед |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : 2025 |
Citation: | Геращенко Ю.П. Вдосконалення технології виробництва медової продукції (23ХТД. 13017485.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. М. В. Андрущенко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 59 с., 4 табл., 7 рис. |
Abstract: | У роботі виконано аналіз сучасних способів контролю кристалізації меду, розглянуто особливості процесу кремування меду, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність меду та бджолиного пилку; обґрунтовано доцільність використaння процесу кремування для покращення органолептичних показників суміші меду з бджолиним пилком. Встановлено, що застосування технології кремування меду при виготовлені суміші з бджолиним пилком має позитивний вплив на показники якості готового продукту. Досліжено оргaнолептичні покaзники суміші меду з бджолиним пилком виготовленої за технологією кремування. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18803 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gerashchenko_dyplom_2025.pdf | 401.46 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.