Вдосконалення технології виробництва медової продукції (23ХТД. 13017485.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Вантажиться...
Дата
Автори
Геращенко, Юрій
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : ТДАТУ
Анотація
У роботі виконано аналіз сучасних способів контролю кристалізації меду, розглянуто особливості процесу кремування меду, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність меду та бджолиного пилку; обґрунтовано доцільність використaння процесу кремування для покращення органолептичних показників суміші меду з бджолиним пилком. Встановлено, що застосування технології кремування меду при виготовлені суміші з бджолиним пилком має позитивний вплив на показники якості готового продукту.
Досліжено оргaнолептичні покaзники суміші меду з бджолиним пилком виготовленої за технологією кремування.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Геращенко Ю.П. Вдосконалення технології виробництва медової продукції (23ХТД. 13017485.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. М. В. Андрущенко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 59 с., 4 табл., 7 рис.