Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18803
Title: Вдосконалення технології виробництва медової продукції (23ХТД. 13017485.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Геращенко, Юрій
Scientific director: Андрущенко, Микола Васильович
Andrushchenko, Mykola
Keywords: мед;бджолине обніжжя;бджолиний пилок;кристалізація меду;кремування;крем-мед
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : 2025
Citation: Геращенко Ю.П. Вдосконалення технології виробництва медової продукції (23ХТД. 13017485.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. М. В. Андрущенко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 59 с., 4 табл., 7 рис.
Abstract: У роботі виконано аналіз сучасних способів контролю кристалізації меду, розглянуто особливості процесу кремування меду, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність меду та бджолиного пилку; обґрунтовано доцільність використaння процесу кремування для покращення органолептичних показників суміші меду з бджолиним пилком. Встановлено, що застосування технології кремування меду при виготовлені суміші з бджолиним пилком має позитивний вплив на показники якості готового продукту. Досліжено оргaнолептичні покaзники суміші меду з бджолиним пилком виготовленої за технологією кремування.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18803
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gerashchenko_dyplom_2025.pdf401.46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.