Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18802
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.advisor | Zahorko, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Арчіл | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T19:01:16Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T19:01:16Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Гапріндашвілі А. Ю. Удосконалення технології виробництва компотів функціонального призначення (23 ХТК.12742266.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 65 с., 4 табл., 3 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18802 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі проведено огляд літератури за обраною темою, надано характеристику сировини та допоміжних матеріалів для виробництва компотів функціонального призначення. Розроблено програму, схему та виконано дослідження згідно з методиками та умовами, а також узагальнено отримані результати. Розглянуто технологію виготовлення плодово-ягідних консервів та розроблено технологічну схему удосконалення технологічного процесу. Наведені розрахунки економічних показників інноваційного продукту. Описані заходи з охорони праці та безпеки життєдіяльності в надзвичайних ситуаціях. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | компот | uk |
dc.subject | айва | uk |
dc.subject | бланшування | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | брусниця | uk |
dc.subject | функціональні властивості | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва компотів функціонального призначення (23 ХТК.12742266.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gaprindashvili_dyplom_2025.pdf | 519.81 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.