Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18802
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.advisorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Арчіл-
dc.date.accessioned2025-04-09T19:01:16Z-
dc.date.available2025-04-09T19:01:16Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГапріндашвілі А. Ю. Удосконалення технології виробництва компотів функціонального призначення (23 ХТК.12742266.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 65 с., 4 табл., 3 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18802-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проведено огляд літератури за обраною темою, надано характеристику сировини та допоміжних матеріалів для виробництва компотів функціонального призначення. Розроблено програму, схему та виконано дослідження згідно з методиками та умовами, а також узагальнено отримані результати. Розглянуто технологію виготовлення плодово-ягідних консервів та розроблено технологічну схему удосконалення технологічного процесу. Наведені розрахунки економічних показників інноваційного продукту. Описані заходи з охорони праці та безпеки життєдіяльності в надзвичайних ситуаціях.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectкомпотuk
dc.subjectайваuk
dc.subjectбланшуванняuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectбрусницяuk
dc.subjectфункціональні властивостіuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва компотів функціонального призначення (23 ХТК.12742266.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gaprindashvili_dyplom_2025.pdf519.81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.