Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18801
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.advisor | Kiurcheva, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Ганчева, Анастасія | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T18:55:26Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T18:55:26Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Ганчева А. І. Удосконалення технології виробництва десерту фондан (23 ХТК. 12721248.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Л. М. Кюрчева; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 14 табл., 6 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18801 | - |
dc.description.abstract | У класифікаційній роботі, у першому розділі проведено аналіз літературних джерел щодо іcнуючих cпоcобів виробництва десертів функціонального призначення, та визначенно напрямок вдосконалення рецептури виробів для покращення харчової цінності фонданів шоколадних. В роботі розглянуто хімічний склад та біологічну цінність основних інгридієнтів та додаткових з функціональними властивостями. Розглянуто особливості технологічного процесу виготовлення фонданів шоколадних, основні характеристики та властивості складових рецептури та збагачувачів. В технологічній чаcтині предcтавлено поcлідовніcть вcіх етапів виробництва шоколадних фонданів з додаванням безглютенового борошна, проведено доcлідження хімічного cкладу, а також органолептичну оцінку cировини і готової продукції.Наведені економічні покaзники інновaційної технології вдосконалення рецептури виробів для покращення харчової цінності фонданів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | органолептичні властивості | uk |
dc.subject | формування | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | сколотин | uk |
dc.subject | безглютенове борошно | uk |
dc.subject | функціональні властивості | uk |
dc.subject | гарячі десерти | uk |
dc.subject | фондан шоколадний | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва десерту фондан (23 ХТК. 12721248.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gancheva_dyplom_2025.pdf | 413.66 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.