Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18800
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.advisor | Zahorko, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Васильєв, Євген Олегович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T12:57:25Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T12:57:25Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Васильєв Є. О. Удосконалення технології виробництва плодово-ягідних соусів функціонального призначення (23 ХТК.12838646.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 69 с., 7 табл., 4 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18800 | - |
dc.description.abstract | В науковій роботі виконано аналітичний огляд науково-технічної літератури стосовно продукції плодово-ягідних соусів.Розроблено та обґрунтовано технологію плодово-ягідних соусів з використанням соків з чорної смородини, порічок червоних та бананів з підвищеним вмістом БАР. Досліджено їх якість та безпечність за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками під час виробництва та зберігання. На основі органолептичних досліджень визначено базові характеристики плодово-ягідних соусів.Додавання бананів та чорної смородини дозволяє отримати продукт функціонального та оздоровчого призначення із підвищеним вмістом клітковини, вітамінів та мінеральних речовин та вуглеводів.Визначений комплексний показник якості підтверджує підвищену якість розробленого соусу з використанням соку чорної смородини, порічок червонихта доцільність його виробництва для спеціалізованих цехів та в закладах ресторанного господарства і використання в харчуванні населення України.За фізико-хімічними показниками (вміст моно- та дисахаридів, титрована кислотність), співвідношення складових частин усі зразки відповідали вимогам стандартів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | плодово-ягідні соуси | uk |
dc.subject | банани | uk |
dc.subject | порічки червоні | uk |
dc.subject | чорна смородина | uk |
dc.subject | кислотність | uk |
dc.subject | соуси | uk |
dc.subject | мінеральні речовини | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва плодово-ягідних соусів функціонального призначення (23 ХТК.12838646.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vasiliev_dyplom_2025.pdf | 446.8 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.