Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18799
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолісниченко, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.advisorKolisnychenko, Tetiana-
dc.contributor.authorБолтовська, Анастасія Олегівна-
dc.date.accessioned2025-04-09T12:52:45Z-
dc.date.available2025-04-09T12:52:45Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБолтовська А. О. Розробка технології мультизлакових пудингів на основі плодово-ягідної сировини (23ХТД. 12830288.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Т. О. Колісниченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 100 с., 18 табл., 10 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18799-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена розробці технології виробництва мультизлакових пудингів на основі плодово-ягідної сировини для дітей 8-10 місяців. В результаті проведених досліджень було встановлено оптимальну рецептуру мультизлакових пудингів, що передбачає виготовлення їх на коров’ячому та козячому молоці з використанням злаків та плодово-ягідних пюре таких як пюре абрикос, груші, банана та обліпихи. За енергетичною цінністю, найбільша кількість кілокалорій на 1000 г готового продукту була зафіксована у композиції №4 – 861,398 ккал/кг, де в рецептуру пудингів входило молоко козяче та пюре груші. Щодо вмісту мінеральних речовин та вітамінів, тут лідерами є рецептурні композиції з додаванням пюре абрикос майже за всіма показниками.Виробництво мультизлакових пудингів на основі плодово-ягідної сировини за оптимальною рецептурою, що поєднує в собі молоко козяче, пластівці вівсяні і пшеничні та пюре груші, пюре банана, пюре обліпихи, є високоприбутковим бізнесом. Кожна тонна готової продукції приносить 213885 гривень прибутку, що відповідає 123 % рентабельності.В роботі проаналізовані системи заходів з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Дозволили констатувати високий рівень та ефективність у попередженні та ліквідації наслідків надзвичайних подій.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectмультизлаковий пудингuk
dc.subjectкоров’яче та козяче молокоuk
dc.subjectвівсяні та пшеничні пластівціuk
dc.subjectпюре з абрикос, груш, банана та обліпихиuk
dc.subjectенергетична цінністьuk
dc.subjectмінеральний та вітамінний складuk
dc.titleРозробка технології мультизлакових пудингів на основі плодово-ягідної сировини (23ХТД. 12830288.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Boltovska_dyplom_2025.pdf785.18 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.