Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18799
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Колісниченко, Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Kolisnychenko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Болтовська, Анастасія Олегівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T12:52:45Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T12:52:45Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Болтовська А. О. Розробка технології мультизлакових пудингів на основі плодово-ягідної сировини (23ХТД. 12830288.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Т. О. Колісниченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 100 с., 18 табл., 10 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18799 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена розробці технології виробництва мультизлакових пудингів на основі плодово-ягідної сировини для дітей 8-10 місяців. В результаті проведених досліджень було встановлено оптимальну рецептуру мультизлакових пудингів, що передбачає виготовлення їх на коров’ячому та козячому молоці з використанням злаків та плодово-ягідних пюре таких як пюре абрикос, груші, банана та обліпихи. За енергетичною цінністю, найбільша кількість кілокалорій на 1000 г готового продукту була зафіксована у композиції №4 – 861,398 ккал/кг, де в рецептуру пудингів входило молоко козяче та пюре груші. Щодо вмісту мінеральних речовин та вітамінів, тут лідерами є рецептурні композиції з додаванням пюре абрикос майже за всіма показниками.Виробництво мультизлакових пудингів на основі плодово-ягідної сировини за оптимальною рецептурою, що поєднує в собі молоко козяче, пластівці вівсяні і пшеничні та пюре груші, пюре банана, пюре обліпихи, є високоприбутковим бізнесом. Кожна тонна готової продукції приносить 213885 гривень прибутку, що відповідає 123 % рентабельності.В роботі проаналізовані системи заходів з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Дозволили констатувати високий рівень та ефективність у попередженні та ліквідації наслідків надзвичайних подій. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | мультизлаковий пудинг | uk |
dc.subject | коров’яче та козяче молоко | uk |
dc.subject | вівсяні та пшеничні пластівці | uk |
dc.subject | пюре з абрикос, груш, банана та обліпихи | uk |
dc.subject | енергетична цінність | uk |
dc.subject | мінеральний та вітамінний склад | uk |
dc.title | Розробка технології мультизлакових пудингів на основі плодово-ягідної сировини (23ХТД. 12830288.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Boltovska_dyplom_2025.pdf | 785.18 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.