Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18797
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГончар, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.advisorHonchar, Yuliia-
dc.contributor.authorБілошицький, Дмитро-
dc.date.accessioned2025-04-09T12:41:11Z-
dc.date.available2025-04-09T12:41:11Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБілошицький Д. Удосконалення технології батончиків з чорним харчовим альбуміном та безлактозної сировини (23 ХТД 12836458.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Ю. М. Гончар; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 84 с., 27 табл., 5 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18797-
dc.description.abstractВ курсовій роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, проведено аналітичні дослідження сучасних технологій безлактозної сировини вітчизняних та зарубіжних авторів; досліджено хімічний склад, фізичні та мікробіологічні властивості сировини; обґрунтовано доцільність використання безлактозного згущеного молока та чорного харчового альбуміну у технології батончиків; удосконaлено технологію та розроблено рецептуру батончиків з додаванням чорного харчового альбуміну на основі безлактозного згущеного молока. Встановлено, що додавання вищеперелічених компонентів у технології батончиків має позитивний вплив на показники готового продукту. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники та розраховано енергетичну цінність батончиків з додаванням чорного харчового альбуміну на основі безлактозного згущеного молока виготовлених за вдосконаленою технологією.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectбатончикиuk
dc.subjectбезлактозне згущене молокоuk
dc.subjectчорний харчовий альбумінuk
dc.subjectенергетична цінністьuk
dc.subjectтехнологічна схемаuk
dc.subjectамінокислотний скорuk
dc.titleУдосконалення технології батончиків з чорним харчовим альбуміном та безлактозної сировини (23 ХТД 12836458.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Biloshitskyi_dyplom_2025.pdf496.88 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.