Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18794
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.advisorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorБєкєтова, Ганна-
dc.date.accessioned2025-04-09T12:25:04Z-
dc.date.available2025-04-09T12:25:04Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБєкєтова Г. О. Удосконалення технологій виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 84 с., 15 табл., 2 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18794-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проаналізовано сучасний стан, проблеми виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів. Обґрунтовано вибір функціональних інгредієнтів для збагачення борошняних виробів. Розроблено нові рецептури печива, кексів та тістечок з використанням харчових волокон, антиоксидантів, вітамінів та мінералів. Досліджено вплив функціональних інгредієнтів на технологічні властивості тіста та якість готових виробів. Оптимізовано технологічні параметри процесу виробництва для забезпечення високої якості продуктів. Проведено комплексну оцінку якості розроблених виробів, розраховано їх харчову та енергетичну цінність.Виконане економічне обґрунтування запропонованої технології. Наведені заходи техніки безпеки охорони праці в надзвичайних ситуаціях.Зроблені висновки по роботі.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectфункціональні продуктиuk
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk
dc.subjectфункціональні інгредієнтиuk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.titleУдосконалення технологій виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Beketova_dyplom_2025.pdf425.09 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.