Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18794
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.advisor | Zahorko, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Бєкєтова, Ганна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T12:25:04Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T12:25:04Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Бєкєтова Г. О. Удосконалення технологій виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 84 с., 15 табл., 2 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18794 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі проаналізовано сучасний стан, проблеми виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів. Обґрунтовано вибір функціональних інгредієнтів для збагачення борошняних виробів. Розроблено нові рецептури печива, кексів та тістечок з використанням харчових волокон, антиоксидантів, вітамінів та мінералів. Досліджено вплив функціональних інгредієнтів на технологічні властивості тіста та якість готових виробів. Оптимізовано технологічні параметри процесу виробництва для забезпечення високої якості продуктів. Проведено комплексну оцінку якості розроблених виробів, розраховано їх харчову та енергетичну цінність.Виконане економічне обґрунтування запропонованої технології. Наведені заходи техніки безпеки охорони праці в надзвичайних ситуаціях.Зроблені висновки по роботі. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | функціональні продукти | uk |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk |
dc.subject | функціональні інгредієнти | uk |
dc.subject | харчові волокна | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | технологія виробництва | uk |
dc.title | Удосконалення технологій виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Beketova_dyplom_2025.pdf | 425.09 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.