Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18790
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Катюха, Денис Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Апреленко, Дар’я Костянтинівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T08:47:08Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T08:47:08Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Апреленко Д. К. Удосконалення технології виробництва дієтичних веганських напоїв (23 ХТД 12723242.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Д. А. Катюха; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 60 с., 15 табл., 3 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18790 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи було вдосконалити технологію виробництва дієтичних веганських напоїв з підвищеним вмістом вітамінів, аналіз їхньої харчової цінності та якості.У роботі розглянуто технологічний процес виробництва веганських напоїв на основі натуральних інгредієнтів, з акцентом на підвищення їх харчової цінності через додавання вітамінів. Було вивчено вплив вітамінізації на органолептичні, фізико-хімічні та харчові властивості напоїв, зокрема на вміст вітамінів і їх стабільність в процесі виробництва та зберігання. Окрім технологічного аспекту, було проведено економічний аналіз виробництва, що включав розрахунок собівартості, рентабельності, а також визначення ефективності впровадження нової продукції на ринку. Також у роботі враховано питання охорони праці під час технологічного процесу, що включало оцінку безпеки працівників на всіх етапах виготовлення продукту та дотримання санітарно-гігієнічних норм, що є важливою складовою частиною виробничого процесу.Результати дослідження доводять, що створення веганських напоїв з додаванням вітамінів є перспективним напрямом у харчовій індустрії, що сприяє не тільки покращенню харчової цінності, а й розширенню асортименту веганських продуктів для сучасного споживача. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | веганські напої | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | пастеризація | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва дієтичних веганських напоїв (23 ХТД 12723242.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aprelenko_dyplom_2025.pdf | 351.23 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.