Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18788
Title: | Удосконалення мотивації та стимулювання персоналу підприємства: кваліфікаційна робота магістра ОПП 073 «Менеджмент» |
Authors: | Слободянюк, Ганна Леонідівна |
Scientific director: | Махсма, Марія Борисівна |
Keywords: | мотивація персоналу;стимулювання персоналу;преміювання;ефективність праці;ТОВ «АВК Конфекшінері»;економічні стимули;заробітна плата;staff motivation;staff incentives;bonuses;labor efficiency;AVK Confectionery LLC;economic incentives;salary |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Слободянюк Г. Л. Удосконалення мотивації та стимулювання персоналу підприємства: кваліфікаційна робота магістра ОПП 073 «Менеджмент» / Кер. М. Б. Махсма; Факультет економіки та бізнесу. Запоріжжя, 2025. 80 с., 15 рис., 20 табл. |
Abstract: | UA: Об’єктом дослідження є комплексний процес мотивації та стимулювання персоналу на підприємстві. Предметом дослідження є сукупність науково-теоретичних, методичних і прикладних питань удосконалення мотивації та стимулювання персоналу підприємства ТОВ «АВК Конфекшінері».Мета кваліфікаційної магістерської роботи – опрацювання теоретичних і методичних засад мотивації та стимулювання персоналу для обґрунтування напрямів їх удосконалення на підприємстві ТОВ «АВК Конфекшінері».Методи проведення досліджень: у роботі використані компаративний аналіз для порівняння різних видів стимулювання персоналу, трендовий аналіз, горизонтальний аналіз, вертикальний аналіз при дослідженні фінансових показників підприємства, синтез як метод дав змогу узагальнити явища та процеси мотивації, а також стимулювання персоналу, використовувалося анкетування при з’ясуванні ставлення керівників і працівників до дієвості мотивації та стимулювання на ТОВ «АВК Конфекшінері». /// EN: The object of the study is a complex process of motivation and incentives for staff at the enterprise.The subject of the study is a set of scientific, theoretical, methodological and applied issues of improving the motivation and incentives of the staff of the enterprise LLC “AVK Confectionery”.The purpose of the qualification master's work is to develop the theoretical and methodological foundations of motivation and incentives for staff to substantiate the directions of their improvement at the enterprise LLC “AVK Confectionery”.Research methods: the work uses comparative analysis to compare differen ttypes of staff incentives, trend analysis, horizontal analysis, vertical analysis in the study of financial indicators of the enterprise, synthesis as a method allowed to generalize the phenomena and processes of motivation, as well as staff incentives, used a questionnaire to determine the attitude of managers and employees to the effectiveness of motivation and incentives at LLC “AVK Confectionery”. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18788 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Slobodyanuk_dyplom_2025.pdf | 1.17 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.