Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18784
Title: | Оптимізація виробничої структури для підвищення економічної ефективності виробництва продукції тваринництва: кваліфікаційна робота магістра ОПП 073 «Менеджмент» |
Authors: | Орманжи, Олександр Олександрович |
Scientific director: | Кравець, Олег Васильович Kravets, Oleh |
Keywords: | сільське господарство;тваринництво;виробництво;обладнання;технічне обслуговування |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : 2025 |
Citation: | Орманжи О. О. Оптимізація виробничої структури для підвищення економічної ефективності виробництва продукції тваринництва: кваліфікаційна робота магістра ОПП 073 «Менеджмент» / Кер. О. В. Кравець; Факультет економіки та бізнесу. Запоріжжя, 2025. 69 с. |
Abstract: | Сільське господарство є основою продовольчого забезпечення населення та важливим джерелом сировини для промисловості. Воно складається з двох ключових аспектів: продуктивних сил, до яких відносяться люди та засоби виробництва, і виробничих відносин, що регулюють взаємодію людей у процесі виробництва.Тваринництво відіграє ключову роль у забезпеченні населення продуктами харчування тваринного походження. Ефективність роботи галузі безпосередньо впливає на рівень споживчих цін на цю продукцію. Одним із основних способів підвищення ефективності виробництва є зниження собівартості продукції, на що суттєво впливають робочі раціони годівлі тварин.Рішення цього питання вимагає комплексного підходу, оскільки емпіричний підхід пов’язаний із значними витратами часу та коштів. Таким чином, оптимізація раціонів годівлі за допомогою економіко-математичних методів є актуальним і важливим завданням. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18784 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ormanzhi_dyplom_2025.pdf | 2.88 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.