Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18784
Title: Оптимізація виробничої структури для підвищення економічної ефективності виробництва продукції тваринництва: кваліфікаційна робота магістра ОПП 073 «Менеджмент»
Authors: Орманжи, Олександр Олександрович
Scientific director: Кравець, Олег Васильович
Kravets, Oleh
Keywords: сільське господарство;тваринництво;виробництво;обладнання;технічне обслуговування
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : 2025
Citation: Орманжи О. О. Оптимізація виробничої структури для підвищення економічної ефективності виробництва продукції тваринництва: кваліфікаційна робота магістра ОПП 073 «Менеджмент» / Кер. О. В. Кравець; Факультет економіки та бізнесу. Запоріжжя, 2025. 69 с.
Abstract: Сільське господарство є основою продовольчого забезпечення населення та важливим джерелом сировини для промисловості. Воно складається з двох ключових аспектів: продуктивних сил, до яких відносяться люди та засоби виробництва, і виробничих відносин, що регулюють взаємодію людей у процесі виробництва.Тваринництво відіграє ключову роль у забезпеченні населення продуктами харчування тваринного походження. Ефективність роботи галузі безпосередньо впливає на рівень споживчих цін на цю продукцію. Одним із основних способів підвищення ефективності виробництва є зниження собівартості продукції, на що суттєво впливають робочі раціони годівлі тварин.Рішення цього питання вимагає комплексного підходу, оскільки емпіричний підхід пов’язаний із значними витратами часу та коштів. Таким чином, оптимізація раціонів годівлі за допомогою економіко-математичних методів є актуальним і важливим завданням.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18784
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ormanzhi_dyplom_2025.pdf2.88 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.