Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18743
Title: Умарова О. О. Вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах м. Херсон (19ХВД.12837412.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування
Authors: Умарова, Олеся Олексіївна
Scientific director: Самойчук, Кирило Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Keywords: хліб;переробка;вдосконалення;ефективність;підприємсво;ПТЛ
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Умарова О. О. Вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах м. Херсон (19ХВД.12837412.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування / ТДАТУ; Керівник К. О. Самойчук; Механіко-технологічний факультет. Запоріжжя, 2025. 69 с.
Abstract: В першому розділі наведено результати маркетингового дослідження на продукцію в регіоні, який аналізується. Зроблена характеристика стану переробного підприємства та продукції, яка випускається на ньому. В другому розділі сформульоване завдання на вдосконалення ПТЛ виробництва хлібобулочних виробів та проведено вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва хлібу – збільшення обсягу та підвищення ефективності роботи ПТЛ.Четверта частина дипломної роботи присвячена питанням охорони праці та безпеці у надзвичайних ситуаціях (розглянуті нормативні акти охорони праці, засоби покращення умов праці та підвищення безпеки при роботі ПТЛ виробництва хлібобулочних виробів). У п’ятій частині наведене економічне обґрунтування роботи – розраховані показники вартості та прибутку вдосконаленої лінії.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18743
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Umarova_dyplom_2025.pdf780.65 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.