Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18736
Title: Вдосконалення технологічної лінії переробки молока в умовах Покровського району Донецької області (19ХВД.12835429.02.25ПЗ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування
Authors: Литвин, Максим Сергійович
Scientific director: Ялпачик, Володимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Keywords: сир;молоко;дієтична продукція;підприємство;вдосконалення;ПТЛ
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Литвин М. С. Вдосконалення технологічної лінії переробки молока в умовах Покровського району Донецької області (19ХВД.12835429.02.25ПЗ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування / ТДАТУ; Керівник В. Ф. Ялпачик; Механіко-технологічний факультет. Запоріжжя, 2025. 72 с.
Abstract: В першому розділі наведено результати маркетингового дослідження на продукцію в регіоні, який аналізується. Зроблена характеристика стану переробного підприємства та продукції, яка випускається на ньому. В другому розділі сформульоване завдання на вдосконалення ПТЛ переробки молока та вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва молочної продукції – розширення асортименту та підвищення ефективності роботи ПТЛ.Четверта частина дипломної роботи присвячена питанням охорони праці та безпеці у надзвичайних ситуаціях (розглянуті нормативні акти охорони праці, засоби покращення умов праці та підвищення безпеки при роботі ПТЛ виробництва молочної продукції).У п’ятій частині наведене економічне обґрунтування роботи – розраховані показники вартості та прибутку вдосконаленої лінії.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18736
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lytvyn_dyplom_2025.pdf728.92 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.