Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18732
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Паляничка, Надія Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Palianychka, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Зюзін, Микола | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-04T06:57:52Z | - |
dc.date.available | 2025-04-04T06:57:52Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Зюзін М. Вдосконалення технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах Мелітопольського району Запорізької області (19ХВД.12835660.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування / ТДАТУ; Керівник Н. О. Паляничка; Механіко-технологічний факультет. Запоріжжя, 2025. 69 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18732 | - |
dc.description.abstract | Хлібопекарська галузь за останні роки набула значного розвитку. Хлібобулочні вироби споживаються всіма верствами населення і є найбільш прибутковим і поширеним сегментом харчової промисловості. Ці продукти харчування також мають енергетичну цінність. Основними напрямками розвитку хлібопекарської галузі є: реструктуризація підприємств, переоснащення, збільшення виробничих потужностей за mрахунок будівництва нових заводів, удосконалення асортименту хлібобулочних виробів для більш повного задоволення потреб населення різними видами хлібобулочних виробів, подальше безтарне і тарне транспортування додаткової та основної сировини на підприємствах. Реалізуються наступні напрямки роботи: впровадження, розробка та автоматизація прогресивних технологічних процесів приготування тіста з використанням нового обладнання, що підвищує якість готової продукції. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.title | Вдосконалення технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах Мелітопольського району Запорізької області (19ХВД.12835660.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zyuzin_dyplom_2025.pdf | 936.22 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.