Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18727
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.advisorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorБересток, Олександр Олегович-
dc.date.accessioned2025-04-04T06:15:31Z-
dc.date.available2025-04-04T06:15:31Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБересток О. О. Вдосконалення технологічної лінії виробництва рослинної олії в умовах Михайлівського району Запорізької області (19ХВД.12835556.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування / ТДАТУ; Керівник С. В. Кюрчев; Механіко-технологічний факультет. Запоріжжя, 2025. 57 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18727-
dc.description.abstractВ роботі проведене маркетингове дослідження на продукцію в регіоні, який аналізується. Сформульоване завдання на вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва рослинної олії. Проведена модернізація потоков-технологічної лінії виробництва рослинної олії. Розкриті питання з охорони праці та довкілля (розглянуті нормативні акти охорони праці, засоби покращення умов праці та підвищення безпеки при роботі технологічної лінії виробництва олії). Наведене економічне обґрунтування роботи - економічна доцільність вдосконалення лінії.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectПТЛuk
dc.subjectефективність підприємстваuk
dc.subjectоліяuk
dc.titleВдосконалення технологічної лінії виробництва рослинної олії в умовах Михайлівського району Запорізької області (19ХВД.12835556.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудуванняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Berestok_dyplom_2025.pdf813.64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.