Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18718
Title: | Вдосконалення технологічної лінії переробки зерна в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12835732.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування |
Authors: | Деревцов, Артем Костянтинович |
Scientific director: | Кюрчев, Сергій Володимирович Kiurchev, Serhii |
Keywords: | підприємство;крупи;зерно;ПТЛ;обладнання;ефективність |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Деревцов А. К. Вдосконалення технологічної лінії переробки зерна в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12835732.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування / ТДАТУ; Керівник В. Ф. Ялпачик; Механіко-технологічний факультет. Запоріжжя, 2025. 70 с. |
Abstract: | В першому розділі наведено результати маркетингового дослідження на продукцію в регіоні, який аналізується. Зроблена характеристика стану переробного підприємства та продукції, яка випускається на ньому. В другому розділі сформульоване завдання на вдосконалення ПТЛ переробки зерна та проведено вдосконалення потоково-технологічної лінії переробки зерна – збільшення обсягу та підвищення ефективності роботи ПТЛ. Четверта частина дипломної роботи присвячена питанням охорони праці та безпеці у надзвичайних ситуаціях (розглянуті нормативні акти охорони праці, засоби покращення умов праці та підвищення безпеки при роботі ПТЛ переробки зерна). У п’ятій частині наведене економічне обґрунтування роботи – розраховані показники вартості та прибутку вдосконаленої лінії. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18718 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Derevtsov_dyplom_2025.pdf | 803.65 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.