Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18716
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Паляничка, Надія Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Palianychka, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Гєнчев, Максим Сергійович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-03T18:52:07Z | - |
dc.date.available | 2025-04-03T18:52:07Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Гєнчев М. С. Вдосконалення технологічної лінії виробництва ковбас в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12835826.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування / ТДАТУ; Керівник Н. О. Паляничка; Механіко-технологічний факультет. Запоріжжя, 2025. 67 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18716 | - |
dc.description.abstract | Метою даної роботи є розробка потокової технологічної лінії для виробництва ковбасних виробів на ВАТ «Мелітопольський м'ясокомбінат» у м. Мелітополь, Запорізька область.Розрахунково-пояснювальна записка складається з п'яти розділів.У розділі 1 проаналізовано регіон, в якому розташоване переробне підприємства, та його географічні, економічні та соціальні характеристики. Розділ 2 містить інформацію про інженерні рішення для вдосконалення ліній з виробництва ковбасних виробів.Частина 3 містить вимоги до встановлення та експлуатації вдосконаленого обладнання. У розділі 4 розроблено заходи щодо забезпечення охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях на лініях з виробництва ковбасних виробів. У п'ятому розділі проведено економічну оцінку ефективності проектних рішень щодо покращення ПТЛ виробництва ковбасних виробів на підприємстві. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | ковбаса | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | цех | uk |
dc.subject | вдосконалення | uk |
dc.subject | потоково-технологічна лінія | uk |
dc.subject | монтаж | uk |
dc.subject | експлуатація | uk |
dc.subject | охорона праці | uk |
dc.subject | прибуток | uk |
dc.subject | строк окупності | uk |
dc.title | Вдосконалення технологічної лінії виробництва ковбас в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12835826.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Genchev_dyplom_2025.pdf | 949.15 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.