Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18684
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯворська, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.advisorYavorska, Tetiana-
dc.contributor.authorКолісниченко, Тетяна Олександрівна-
dc.date.accessioned2025-04-01T06:11:16Z-
dc.date.available2025-04-01T06:11:16Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКолісниченко Т. О. Напрями розвитку гастрономічного туризму в Україні: кваліфікаційна робота магістра ОПП 051 «Економіка» / Керівник Т. І. Яворська; Факультет економіки та бізнесу. Запоріжжя, 2025. 82 с., 9 рис., 4 табл.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18684-
dc.description.abstractОб'єктом дослідження є процеси діяльності та розвитку гастрономічного туризму в контексті геліцекультури, які формують стан можливостей і майбутні напрямки розвитку в Україні. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти розвитку гастрономічного туризму в Україні в умовах війни та кризових ситуацій. Мета кваліфікаційної магістерської роботи - проаналізувати вплив гастрономічного туризму на соціально-економічний розвиток регіонів та дослідити можливості відновлення в децентралізацій в Україні. Методи проведення досліджень: монографічний метод (для аналізу теоретичних аспектів розвитку гастрономічного туризму); аналізу та синтезу (для систематизації гастротуризму за різними категоріями та виявлення регіональних особливостей); структурно-факторний аналіз (при дослідженні тенденцій та динаміки розвитку гастрономічного туризму); порівняльний і графічний методи (тенденції, закономірності та перспективи розвитку гастрономічного туризму); абстрактно-логічний (формулювання висновків, пропозицій) та інші загальнонаукові методи й економіко-статистичні прийоми.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectгастрономічний туризмuk
dc.subjectгастрономічна дестинаціяuk
dc.subjectтуристична локаціяuk
dc.subjectгеліцекультураuk
dc.subjectравликовий бізнесuk
dc.titleНапрями розвитку гастрономічного туризму в Україні кваліфікаційна робота магістра ОПП 051 «Економіка»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kolysnichenko _ dyplom_2025.pdf2.74 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.