Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18628
Title: Обгрунтування вдосконалення технологічного обладнання для сушіння харчових продуктів
Authors: Гєнчев, М.
Scientific director: Паляничка, Надія Олександрівна
Palianychka, Nadiia
Keywords: сушіння харчових продуктів;барабанна сушарка
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : 2025
Citation: Гєнчев М. Обгрунтування вдосконалення технологічного обладнання для сушіння харчових продуктів / наук. кер. Н. О. Паляничка // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 03-28 лютого 2025 р.) / ТДАТУ; ред. кол.: С. В. Кюрчев, В. М. Кюрчев, В. Т. Надикто, О. Г. Скляр [та ін.]. Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. с.225-226
Abstract: Не менш важливий процес в харчовій промисловості – це процес сушки харчових продуктів. Термічною сушкою називається операція зневоднення вологих продуктів випаровуванням з них вологи у навколишнє повітряне середовище при їх нагріванні. Найчастіше використовуються барабанні сушарки. Вони можуть бути застосовані для сушіння будь-яких матеріалів незалежно від їх крупності та початкової вологості. Однак недоліком даного типу сушарки є неефективне використання сушильного агента внаслідок його проходження через незначний об'єм матеріалу.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18628
UDC: 681.5.042
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conf_ 2025-225-226.pdf253.31 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.