Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18628
Title: | Обгрунтування вдосконалення технологічного обладнання для сушіння харчових продуктів |
Authors: | Гєнчев, М. |
Scientific director: | Паляничка, Надія Олександрівна Palianychka, Nadiia |
Keywords: | сушіння харчових продуктів;барабанна сушарка |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : 2025 |
Citation: | Гєнчев М. Обгрунтування вдосконалення технологічного обладнання для сушіння харчових продуктів / наук. кер. Н. О. Паляничка // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 03-28 лютого 2025 р.) / ТДАТУ; ред. кол.: С. В. Кюрчев, В. М. Кюрчев, В. Т. Надикто, О. Г. Скляр [та ін.]. Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. с.225-226 |
Abstract: | Не менш важливий процес в харчовій промисловості – це процес сушки харчових продуктів. Термічною сушкою називається операція зневоднення вологих продуктів випаровуванням з них вологи у навколишнє повітряне середовище при їх нагріванні. Найчастіше використовуються барабанні сушарки. Вони можуть бути застосовані для сушіння будь-яких матеріалів незалежно від їх крупності та початкової вологості. Однак недоліком даного типу сушарки є неефективне використання сушильного агента внаслідок його проходження через незначний об'єм матеріалу. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18628 |
UDC: | 681.5.042 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
conf_ 2025-225-226.pdf | 253.31 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.