Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18621
Title: | Підвищення ефективності технологічного процесу сушіння сільськогосподарської продукції у геліосушарці |
Authors: | Стариченко, А. |
Scientific director: | Болтянський, Борис Володимирович Boltianskyi, Borys |
Keywords: | процес сушіння;геліосушарка;конструкція геліосушарки |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Стариченко А. Підвищення ефективності технологічного процесу сушіння сільськогосподарської продукції у геліосушарці / наук. кер. Б. В. Болтянський // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 03-28 лютого 2025 р.) / ТДАТУ; ред. кол.: С. В. Кюрчев, В. М. Кюрчев, В. Т. Надикто, О. Г. Скляр [та ін.]. Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. с.204-207 |
Abstract: | Сьогодні організація технологічних процесів сушіння в малих об’ємах в умовах фермерських та приватних господарствах часто здійснюється за допомогою енергоємних сушильних установок, що використовують традиційні види енергії, а саме електроенергію. Збереження паливно-енергетичних ресурсів є пріоритетним завданням для будь-якої держави, особливо в умовах енергетичної кризи під час війни та нестабільного графіка електропостачання від НЕК «Укренерго» в окремих територіальних громадах. В багатьох сільськогосподарських регіонах України існують сприятливі умови для впровадження сушильних пристроїв на базі відновлюваних джерел енергії, що працюють від сонячної енергії. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18621 |
UDC: | 631.364:621.311.243 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
conf_ 2025-204-207.pdf | 307.77 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.