Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18577
Title: | Способи подовження терміну зберігання хліба |
Authors: | Матісов, О. |
Scientific director: | Мельник, О. Ю. |
Keywords: | хліб;інноваційні методи;хлібопекарська галузь |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : 2025 |
Citation: | Матісов О. Способи подовження терміну зберігання хліба / наук. кер. О. Ю. Мельник // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 03-28 лютого 2025 р.) / ТДАТУ; ред. кол.: С. В. Кюрчев, В. М. Кюрчев, В. Т. Надикто, О. Г. Скляр [та ін.]. Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. с.39-40 |
Abstract: | Хлібом називають один із найважливіших продуктів харчування, основою якого є борошно, змішане з водою, з додаванням біологічних розпушувачів (дріжджів або молочно кислих бактерій) та солі. В разі виробництва збагачених сортів хліба та розширення асортименту до рецептури можуть додавати олію чи маргарин, молочні та яйцепродукти. Для надання хлібу функціональних властивостей і привабливості можуть додавати в рецептуру нетрадиційні види борошна, використовувати продукти переробки фруктів, овочів, горіхів та іншу сировину. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18577 |
UDC: | 664.66.022.39 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
conf_ 2025-39-40.pdf | 254.74 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.