Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18572
Title: | Удосконалення контролю маси технологічної сировини тензометричним методом |
Authors: | Герасименко, Б. Є. Чаусов, Сергій Володимирович Chausov, Sergiy Гулевський, Вадим Борисович Hulevskyi, Vadym Постол, Юлія Олександрівна Postol, Yuliia |
Keywords: | тензометричний метод;система контролю;похибка вимірювань |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Герасименко Б. Є., Чаусов С. В., Гулевський В. Б., Постол Ю. О. Удосконалення контролю маси технологічної сировини тензометричним методом // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 03-28 лютого 2025 р.) / ТДАТУ; ред. кол.: С. В. Кюрчев, В. М. Кюрчев, В. Т. Надикто, О. Г. Скляр [та ін.]. Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. с.14-15 |
Abstract: | У сучасному світ, у зв’язку з розвитком техніки та поширенням використання різноманітних технологій, все більше приділяється уваги способам покращення точності вимірів і якості керування. Контроль технологічних процесів в АПК є одним із основних засобів запобігання випуску нестандартної продукції, зміцнення технологічної дисципліни, зниження затрат і втрат на всіх стадіях виробництва. У процесі виготовлення виробу, його випробувань та експлуатації необхідно контролювати величезну кількість параметрів та характеристик [1,2,3,4]. Засоби вимірювання, що використовуються в процесі контролю, повинні забезпечувати об'єктивність, необхідну точність вимірювань та високу продуктивність праці. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18572 |
UDC: | 006.91 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
сonf _ 2025-14-15.pdf | 255.12 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.