Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18419
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГончар, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.authorУдовицький, Ельдар-
dc.date.accessioned2025-02-14T22:03:10Z-
dc.date.available2025-02-14T22:03:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУдовицький Ельдар. Технологія виробництва кисломолочних напоїв у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999446.06.24 ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» /наук. кер. Гончар Ю. М. - Запоріжжя, 2024. – 19 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18419-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва. Розглянуті технології виробництва йогуртів. Виконано продуктові розрахунки при виробництві протеїнового йогурту на основі горохового протеїну з додаванням екстракту зеленого чаю. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху. Надана вичерпна інформація з охорони праці та навколишнього середовища скерована на ряд заходів, спрямованих на попередження травм працівників.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectйогуртuk
dc.subjectгороховий протеїнuk
dc.subjectекстракт зеленого чаюuk
dc.subjectтехнологічна лініяuk
dc.titleТехнологія виробництва кисломолочних напоїв у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999446.06.24)uk
dc.title.alternativeпояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології».uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2kvalifikatsiyna robota_2024.pdf491.83 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.