Технологія виробництва кисломолочних напоїв у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999446.06.24)
Вантажиться...
Дата
Автори
Удовицький, Ельдар
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя: ТДАТУ
Анотація
В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва.
Розглянуті технології виробництва йогуртів.
Виконано продуктові розрахунки при виробництві протеїнового йогурту на основі горохового протеїну з додаванням екстракту зеленого чаю.
Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху.
Надана вичерпна інформація з охорони праці та навколишнього середовища скерована на ряд заходів, спрямованих на попередження травм працівників.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Удовицький Ельдар. Технологія виробництва кисломолочних напоїв у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999446.06.24 ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» /наук. кер. Гончар Ю. М. - Запоріжжя, 2024. – 19 с.