Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18419
Title: | Технологія виробництва кисломолочних напоїв у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999446.06.24) |
Other Titles: | пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології». |
Authors: | Удовицький, Ельдар |
Scientific director: | Гончар, Юлія Миколаївна |
Keywords: | йогурт;гороховий протеїн;екстракт зеленого чаю;технологічна лінія |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя: ТДАТУ |
Citation: | Удовицький Ельдар. Технологія виробництва кисломолочних напоїв у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999446.06.24 ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» /наук. кер. Гончар Ю. М. - Запоріжжя, 2024. – 19 с. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва. Розглянуті технології виробництва йогуртів. Виконано продуктові розрахунки при виробництві протеїнового йогурту на основі горохового протеїну з додаванням екстракту зеленого чаю. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху. Надана вичерпна інформація з охорони праці та навколишнього середовища скерована на ряд заходів, спрямованих на попередження травм працівників. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18419 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2kvalifikatsiyna robota_2024.pdf | 491.83 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.