Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18419
Title: Технологія виробництва кисломолочних напоїв у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999446.06.24)
Other Titles: пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Authors: Удовицький, Ельдар
Scientific director: Гончар, Юлія Миколаївна
Keywords: йогурт;гороховий протеїн;екстракт зеленого чаю;технологічна лінія
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя: ТДАТУ
Citation: Удовицький Ельдар. Технологія виробництва кисломолочних напоїв у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999446.06.24 ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» /наук. кер. Гончар Ю. М. - Запоріжжя, 2024. – 19 с.
Abstract: В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва. Розглянуті технології виробництва йогуртів. Виконано продуктові розрахунки при виробництві протеїнового йогурту на основі горохового протеїну з додаванням екстракту зеленого чаю. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху. Надана вичерпна інформація з охорони праці та навколишнього середовища скерована на ряд заходів, спрямованих на попередження травм працівників.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18419
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2kvalifikatsiyna robota_2024.pdf491.83 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.