Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18418
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorПрибила, Христина-
dc.date.accessioned2025-02-14T21:52:11Z-
dc.date.available2025-02-14T21:52:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПрибила Христина Технологія виробництва незбираної молочної продукції у цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу” (23 ХТ Д. 8998956. 06.24) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» / наук. кер. Загорко Н. П.- Запоріжжя, 2024. – 23 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18418-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі зроблений вибір асортименту запланованої продукції, визначена характеристика сировини та допоміжних матеріалів, хімічний склад, харчова та біологічна цінність сировини для виробництва молочної продукції, виокремлені вимоги стандартів до сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції молочної промисловості, визначені основні правила транспортування, приймання, зберігання сировини, виконанні технологічні схеми виробництва молочної продукції, наданий опис до них, визначені основні відходи молочної промисловості та надані методи їх утилізації, розроблені продуктові та технологічні розрахунки, обране технічне обладнання для виробництва. Виконані економічні розрахунки та наведені заходи з охорони праці. Складена апаратурно-технологічна схема виробництва запланованої продукції та план цеху. Актуальність даної теми полягає у безпосередньому важливому значенні вивчення сировини, хімічного складу, вимог, стандартів, технології виробництва та інших важливих складових молочної продукції. Адже, саме органічна молочна продукція, яка відповідає всім нормам та вимогам найпопулярніша серед споживачів та вже не перший рік займає лідируюче місце серед іншого асортименту органічних продуктів та складає понад 59% ринку реалізації органічних продуктів на внутрішньому ринку України [3,7]. У даному курсовому проекті використана сучасна ресурсозберігаюча технологія переробки сировини, яка спрямована на мінімізацію відходів. Запропоновані технологічні лінії за проектом працюють в автоматичному режимі, підтримуючи усі необхідні технологічні параметри для виготовлення молочної продукції на рівні, який забезпечує високу якість та органічність готової продукції, а також високу харчову та біологічну цінність. Метою даного дослідження є визначення теоретичних аспектів щодо технології виробництва молочної продукції та безпосереднє підвищення рівня своїх знань з даної теми.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectмолочна продукціяuk
dc.subjectмолочна продукціяuk
dc.subjectмолоко питнеuk
dc.titleТехнологія виробництва незбираної молочної продукції у цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу” (23 ХТ Д. 8998956. 06.24)uk
dc.title.alternativeпояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1kvalifikatsiyna robota_2024.pdf429.38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.